Avardenk Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 394 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #1 Markanın bir önemi var mı? 1-2 derece için fazla para vermek istemiyorum. Öte yandan amazon.com'da tavsiye edebileceğiniz termal macun var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
Markanın bir önemi var mı? 1-2 derece için fazla para vermek istemiyorum. Öte yandan amazon.com'da tavsiye edebileceğiniz termal macun var mı?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.351 Makaleler 8 Çözümler 180 16 Mayıs 2024 #2 Markadasa model önemli bütçeniz nedir? Evet termal macun önemli ucuz dandik bir şey alırsanız sıkıntı çekmemeniz için bir sebep yok.
Markadasa model önemli bütçeniz nedir? Evet termal macun önemli ucuz dandik bir şey alırsanız sıkıntı çekmemeniz için bir sebep yok.
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 16 Mayıs 2024 #3 Avardenk dedi: Markanın bir önemi var mı? 1-2 derece için fazla para vermek istemiyorum. Öte yandan amazon.com'da tavsiye edebileceğiniz termal macun var mı? Genişletmek için tıkla... Marka çok kalitesiz olmadığı sürece çok sorun olmuyor fakat yine de bütçenizi de bilmemiz gerekiyor.
Avardenk dedi: Markanın bir önemi var mı? 1-2 derece için fazla para vermek istemiyorum. Öte yandan amazon.com'da tavsiye edebileceğiniz termal macun var mı? Genişletmek için tıkla... Marka çok kalitesiz olmadığı sürece çok sorun olmuyor fakat yine de bütçenizi de bilmemiz gerekiyor.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #4 Avardenk dedi: Markanın bir önemi var mı? 1-2 derece için fazla para vermek istemiyorum. Öte yandan amazon.com'da tavsiye edebileceğiniz termal macun var mı? Genişletmek için tıkla... Ucuz diye kalitesiz bir macun alıp ısınma sorunu yaşamaktansa kaliteli almak daha mantıklı. MX 4 alabilirsiniz.
Avardenk dedi: Markanın bir önemi var mı? 1-2 derece için fazla para vermek istemiyorum. Öte yandan amazon.com'da tavsiye edebileceğiniz termal macun var mı? Genişletmek için tıkla... Ucuz diye kalitesiz bir macun alıp ısınma sorunu yaşamaktansa kaliteli almak daha mantıklı. MX 4 alabilirsiniz.
Avardenk Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 394 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #5 XPLSG dedi: Markadasa model önemli bütçeniz nedir? Evet termal macun önemli ucuz dandik bir şey alırsanız sıkıntı çekmemeniz için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... 649338 dedi: Marka çok kalitesiz olmadığı sürece çok sorun olmuyor fakat yine de bütçenizi de bilmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bütçem 200₺ altı.
XPLSG dedi: Markadasa model önemli bütçeniz nedir? Evet termal macun önemli ucuz dandik bir şey alırsanız sıkıntı çekmemeniz için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... 649338 dedi: Marka çok kalitesiz olmadığı sürece çok sorun olmuyor fakat yine de bütçenizi de bilmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bütçem 200₺ altı.
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 16 Mayıs 2024 #6 Avardenk dedi: Bütçem 200₺ altı. Genişletmek için tıkla... 250 TL'ye MX4 al.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 16 Mayıs 2024 #7 50 TL arttıramazsanız Aerocool Baraf S öneririm. Ama 50 TL fazla verip MX4 almak çok daha mantıklı. Kesinlikle verilen paranın değerini verir. MX4 en iyi F/P macundur.
50 TL arttıramazsanız Aerocool Baraf S öneririm. Ama 50 TL fazla verip MX4 almak çok daha mantıklı. Kesinlikle verilen paranın değerini verir. MX4 en iyi F/P macundur.