ruvq Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Dosya Ekleri 17137954720082239435744428907613.jpg 109,9 KB · Görüntüleme: 270
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 22 Nisan 2024 #2 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Mükemmel.
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Mükemmel.
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Daha iyisi olamaz.
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Daha iyisi olamaz.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Nisan 2024 #4 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Buradan bakınca pek belli olmuyor güzel yayılmış ama kalın olmasın fazla ona dikkat et.
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Buradan bakınca pek belli olmuyor güzel yayılmış ama kalın olmasın fazla ona dikkat et.
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Kalın değilse dağılmaz ise güzel.
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Kalın değilse dağılmaz ise güzel.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 22 Nisan 2024 #6 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Daha iyi süremezsin zaten az çok gördüğüm kadarıyla da güzel bir inceliği de var dağılmayacak bir incelik gibi. Muhteşem.
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Daha iyi süremezsin zaten az çok gördüğüm kadarıyla da güzel bir inceliği de var dağılmayacak bir incelik gibi. Muhteşem.
Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #7 Kusursuz sürülmüş, bu işi paraya dökün. Malum ülkedeki bazı teknik servisler bile bilmiyorlar sürmeyi.
Kusursuz sürülmüş, bu işi paraya dökün. Malum ülkedeki bazı teknik servisler bile bilmiyorlar sürmeyi.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.718 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #8 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi hocam.
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi hocam.
E EBT11 Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 960 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #9 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Stok fan macunu görmüşsündür o tarz ne çok ince ne çok kalın şekilde yaymak en iyi kullanımı. Senin sürdüğünde gayet düzgün duruyor yukarıdan.
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Stok fan macunu görmüşsündür o tarz ne çok ince ne çok kalın şekilde yaymak en iyi kullanımı. Senin sürdüğünde gayet düzgün duruyor yukarıdan.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #10 ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Hocam benim işlemciyi size göndersem macunlayıp verseniz olur mu?
ruvq dedi: Merhaba. Yeni fan icin termal macunu şu sekilde sürdüm. Sizce bu yeterli mi daha iyi nasıl sürülür? Genişletmek için tıkla... Hocam benim işlemciyi size göndersem macunlayıp verseniz olur mu?