CMST Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2015 #1 Simdi, aslinda bu konuyu acmadan önce arastirdim cok fazla termal macun sürme teknigi var. Sizce hangisini kullanmaliyim ? Stock fan kullaniyorum!
Simdi, aslinda bu konuyu acmadan önce arastirdim cok fazla termal macun sürme teknigi var. Sizce hangisini kullanmaliyim ? Stock fan kullaniyorum!
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.474 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 23 Kasım 2015 #2 Doğrudur, termal macunun tek bir sürülüş tekniği yok elbette ancak genel olarak kullanılan yöntem şu ; Ortaya sıkarsın, dağıtırsın, işlemciyi oturtup montajı gerçekleştirirsin. Dakika 31'den itibaren izleyebilirsin : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doğrudur, termal macunun tek bir sürülüş tekniği yok elbette ancak genel olarak kullanılan yöntem şu ; Ortaya sıkarsın, dağıtırsın, işlemciyi oturtup montajı gerçekleştirirsin. Dakika 31'den itibaren izleyebilirsin : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CMST Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2015 #3 Cok tessekürler konu kapanabilir.