M MBarisTR Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #11 @AKINCILAR hocam anakartı neyin üstüne koymamı öneririsin peki?
scout22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 1.203 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2016 #12 MBarisTR dedi: Hocam hangi video? @scout22 Genişletmek için tıkla... Bu videoda karton kullanıyorlar (31:54) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğim videoyu bulamadım ama bu da aynı. MBarisTR dedi: @AKINCILAR hocam anakartı neyin üstüne koymamı öneririsin peki? Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusundaki köpüğün üstüne, eğer anakartın kutusundaki köpük durmuyosa herhangi bir köpüğün üstüne koyabilirsin. Recep ve Ali abi hep öyle yapar.
MBarisTR dedi: Hocam hangi video? @scout22 Genişletmek için tıkla... Bu videoda karton kullanıyorlar (31:54) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğim videoyu bulamadım ama bu da aynı. MBarisTR dedi: @AKINCILAR hocam anakartı neyin üstüne koymamı öneririsin peki? Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusundaki köpüğün üstüne, eğer anakartın kutusundaki köpük durmuyosa herhangi bir köpüğün üstüne koyabilirsin. Recep ve Ali abi hep öyle yapar.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.692 Makaleler 3 Çözümler 16 28 Ocak 2016 #13 MBarisTR dedi: @AKINCILAR hocam anakartı neyin üstüne koymamı öneririsin peki? Genişletmek için tıkla... Ben genelde kutusunun üstüne koyuyorum yada kitap bulup onun üstüne koyuyorum.
MBarisTR dedi: @AKINCILAR hocam anakartı neyin üstüne koymamı öneririsin peki? Genişletmek için tıkla... Ben genelde kutusunun üstüne koyuyorum yada kitap bulup onun üstüne koyuyorum.