2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 31 Mart 2022 #31 XPLSG dedi: İlk defa yazınca demedin burada haklıymış gibi konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Salih Gürbüz dedi: Ya hocam önemli bir mesele değil, bence uzatmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 277015 dedi: İlk cümlede de dediniz mi? Neyse ben bu tartışmaya daha çok dahil olmayacağım isterseniz uzatıp ceza alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzeltme olarak yazdım 2. sayfada en üsteki cümlede. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir kusura bakmayın.
XPLSG dedi: İlk defa yazınca demedin burada haklıymış gibi konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Salih Gürbüz dedi: Ya hocam önemli bir mesele değil, bence uzatmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 277015 dedi: İlk cümlede de dediniz mi? Neyse ben bu tartışmaya daha çok dahil olmayacağım isterseniz uzatıp ceza alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzeltme olarak yazdım 2. sayfada en üsteki cümlede. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir kusura bakmayın.