Termal macun nasıl temizlenir?

snowman0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 4-5 yıl aradan sonra laptopumun termal macunlarını yenileyeceğim. Biçini açtım fanı çıkardım. Macunlar haliyle kurumuş bunları nasıl temizlerim? Özellikle dışarıya taşanları. Bir de termal macunu yarın alacağım bilgisayar açık dursa. Fanı üstüne tekrar monte etsem. Statik elektrikten kaynaklı herhangi bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250228_232802.jpg
    IMG_20250228_232802.jpg
    276,3 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba 4-5 yıl aradan sonra laptopumun termal macunlarını yenileyeceğim. Biçini açtım fanı çıkardım. Macunlar haliyle kurumuş bunları nasıl temizlerim? Özellikle dışarıya taşanları. Bir de termal macunu yarın alacağım bilgisayar açık dursa. Fanı üstüne tekrar monte etsem. Statik elektrikten kaynaklı herhangi bir sorun olur mu?
Bilgisayarı termal macun temizledikten sonra asla kullanma. Kolonyalı mendil ile temizleyebilirsin.

Kontak spreyi veya kolanyagı ile az dök. Peçeteye temızle.

Ben %99 saf alkol ile temizliyordum. Dışarı taşanları bir diş fırçasıyla yavaş yavaş bastırmadan(önemli) temizliyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı