Termal Macun nasıl temizlenir?

Öncelikle merhabalar. Termal macunumu değiştirmeye karar verdim. Acaba eski termal macunu peçeteye limon kolonyası damlatıp silsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Islak mendil ile yapıyorum ben, Her hangi bir sorun ile karşılaşmadım ve gayet de kolay oluyor.

Kolonya ve peçete işini görür ama kalıntı bırakacağını unutma. Bunun için mikrofiber bez ve izopropil alkol biçilmiş kaftandır. Asla kalıntı bırakmaz.

Kolonya ve peçete işini görür ama kalıntı bırakacağını unutma. Bunun için mikrofiber bez ve izopropil alkol biçilmiş kaftandır. Asla kalıntı bırakmaz.
Kalıntı derken macunun kalıntısı mı yoksa kolonya çizik falan mı oluşturur?
Sizce ıslak mendil mi kolonya ve peçete mi daha iyi olur?

Islak mendil baya kolay ve kalıntı bırakmıyor arkasında.

Kalıntı derken macunun kalıntısı mı yoksa kolonya çizik falan mı oluşturur?
Sizce ıslak mendil mi kolonya ve peçete mi daha iyi olur?
Peçetenin bıraktığı mikro beyaz parçalar var. Ayrıca kolonyanın sadece %80'i alkol. Geriye kalan %20'lik kısım alkol gibi uçuşmayıp yüzeyde kalıyor. Bu da termal macunun iyi performans göstermesine engel oluyor. Islak mendil çok daha büyük bir facia. Belirttiğim gibi izopropil alkol + mikrofiber bez en sağlıklı olanı.
İşlemciye zarar vermez değil mi ıslak mendil?
Vermez fakat çok yanlış bir yöntemdir.

Maalesef onları temin edemem peki sizce en iyisi hangisi olur peçete mi kolonyalı peçete mi yoksa ıslak mendil mi?

Maalesef onları temin edemem peki sizce en iyisi hangisi olur peçete mi kolonyalı peçete mi yoksa ıslak mendil mi?
Kolonyalı peçete daha sağlıklı bir yöntem. Islak mendilin içindeki sıvı uçuşmaya müsait değil. Varsa mikrofiber bez + kolonya uygulayabilirsin. Evde aseton varsa aseton da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…