Termal macun nasıl temizlenmeli?

Rivoxile

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Termal macun uygulaması yapacağım. Şu an işlemcideki macun 6 yıllık. Yeni macunu sürmeden önce eski macunu nasıl temizlemeliyim?

Az nemli ıslak mendil yeterli. Islak mendili parmak ucuna sararak, ufak ve nazik hareketler ile temizleyin. Çıkmayan kemikleşmiş yerleri ıslak mendik sarılı parmağınızın tırnağı ile hafifçe kazıyın.

Laboratuvar önlüklü kimyager gibi titiz olmanız gerekmiyor.

Son düzenleme:
İzopropil alkollü mendillerden (evde varsa makyaj temizleyici mendillerde de oluyordu yanlış hatırlamıyorsam) varsa onlarla temizleyebilirsiniz. Yoksa da çok baskı yapmadan ve sağ - sola bulaştırmadan peçete ile de alabilirsiniz.
Kolonya ile temizlemek zararlı diye okumuştum evde alkol yok kolonyayla temizleyebilir miyim?

Ben ıslak mendil ile temizleyip ardından kuru peçete ile silmiştim. 5 dakika kadar da kurutup yenisini sürmüştüm sorun olmamıştı. Size de böyle yapmanızı tavsiye ederim, kolay/pratik.

Herkes IPA yazmış zaten ama erişmesi zor bir zıkkım. İnternetten sipariş vermekte biraz riskli. Eğer IPA edinemiyorsanız Aseton pamuk ya da havlu kağıt ile temizleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı