Termal macun nasıl uygulanmalı?

GökUzay

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar hayatımda daha önce termal macun değiştirme işlemi yapmadım, sıcaklık değerinden rahatsız olduğum için Arctic MX-4 macun aldım arkadaşların önerisi sayesinde buradaki.

Şimdi birçok kişi farklı yöntemler söylüyor internette, sıcaklığı en düzenli şekilde kontrol altında tutacak sürüm yöntemi nedir? Gerçekten deneyimlemiş olan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

Nokta mı? Beş nokta mı? Çapraz mı? Yoksa üstüne yaymalı mı?

İşlemcinin ortasına nohut büyüklüğünde bir nokta koyup soğutucuyu üstüne koyacaksın, o kendi yayılır.

Bir toplu iğne al ufak bir parça sür çok sürer isen macunu macun yayma yapıyor görüntü gelmiyor açılmıyor PC.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çapraz yap dostum. En iyi yayma şekli o.

Bilgisayarınız laptop ise çok ince bir tabaka olacak şekilde yayarak sürün. Masaüstü ise nokta, çapraz veya yayma yöntemleri uygulanabilir.

Benim yaptığım yöntem biraz garip gelebilir ama yine de deneyebilirsiniz.
Ben nokta şeklinde işlemcinin üstüne sıktım sonra parmağımla işlemcinin üstüne yaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…