Termal macun ne zaman değişmeli?

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
9 ay oldu laptopu alalı ama çok ısındığını görmedim. 78 80 dereceyi gördü en fazla oda 3 4 saat EA FC 24 + DC açıkken. Sizce yılbaşından sonra mı temizletiyim yoksa şimdi yapmam mı daha uygun olur?

Eğer temizleticeksen şimdi yapman daha iyi olur. Ama kendin temizleyeceksen yıl başından sonraya bırakabilirsin.

Acaba pcnin ekran kartı nedir soğutma yeterli mi? eğer bu iki madde varsa normalde 1-2 yılda değiştirilmelidir ama yinede siz bir bakın derim.

Kalitesiz macunlar 6-12 ay belki daha önce tesirini yitiriyor. İyi olanlar üç belki dört seneye kadar dayanabiliyor. Üreticilerin ekran kartları veya laptop içlerinde kullandıkları macunlar genelde birkaç sene dayanacak kalitededir. Birkaç ay arayla aynı stres testini yaparak veya aynı benchmarkı çalıştırarak gözlemlemek lazım. Bir laptop için 80 derece kabul edilebilir.

Sıcaklıklar gayet iyi duruyor.
Termal macun değiştirmenin belli bir zamanı yoktur. Sıcaklıklar ne zaman artarsa o zaman değiştirmeniz gerekiyor.

Sorun yoksa devam et kullan. 85 derece bile normal bilirim. Ben Casperi 14 sene kullandim sadece kule sogutucuyu temizliyordum, macun fabrikadan geldiği gibi durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…