Termal macun nereden alınır?

snowman0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 14 yıllık laptopuma termal macun almak istiyorum. Cooler Master bir termal macun aldım. Ancak yeterli gelmiyor bilgisayar eski olduğu için. MX4 almak istiyorum. Şu anda bilgisayar boşta 65 derece oluyor. Bir konuda MX4'ün çok fazla sahtesinin bulunduğu yazıyor. Orijinalini nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen seneye kadar sadece internetten alış veriş yapardım. 1 yıldan beri kesinlikle internet alış verişi yapmıyorum çünkü ne aldıysam hemen hemen her şey sahte çıktı. (m2 ssd, soğutucu, macun vs...)

Bilinen teknoloji marketlerden birine gidip Zalman marka termal macun alın. F/p ürünleri konusunda daha iyi bir marka tanımıyorum.

Laptop için viskozitesi yüksek bir macun bak derim. Daha iyi olur. Ya da termal ped tercih edebilirsin.
Viskozitesi yüksek ne önerirsin dersen MX-6 olabilir.

Geçen seneye kadar sadece internetten alış veriş yapardım. 1 yıldan beri kesinlikle internet alış verişi yapmıyorum çünkü ne aldıysam hemen hemen her şey sahte çıktı. (m2 ssd, soğutucu, macun vs...)

Bilinen teknoloji marketlerden birine gidip Zalman marka termal macun alın. F/p ürünleri konusunda daha iyi bir marka tanımıyorum.
Yanlış satıcılardan almışsınız. Resmi distribütör, Hepsiburada resmi satıcısı ve Amazonda sahte çıkma ihtimali yok.

geçen sene zalman zm-stc8 aldım vatandan performansını beğenmeyip mx6 aldım.
kötü macun değil ama kesinlikle f/p değil

Laptop için viskozitesi yüksek bir macun bak derim. Daha iyi olur. Ya da termal ped tercih edebilirsin.
Viskozitesi yüksek ne önerirsin dersen MX-6 olabilir.

Yanlış satıcılardan almışsınız. Resmi distribütör, Hepsiburada resmi satıcısı ve Amazonda sahte çıkma ihtimali yok.
Hocam teknobiyotikte varmıdır mx-6

Hepsiburada'da an itibariyle 259 lira. Satıcı Hepsiburada. Ben de dün MX-6 siparişi verdim. Kargo 50 lira ama premium üyelik de 50 lira ve bu sayede kargo bedavaya geliyor. 50 liraya 1 aylık MAX üyeliği kazanıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı