Termal macun nereden alınır?

Son düzenleme:
hocam merhaba sizin dediğiniz bu mu https://www.hepsiburada.com/arctic-...tcp00079a-pm-HBC00003NWJG9?magaza=Hepsiburada acaba Bir de ben de Hepsiburada premium 1 TL oluyor sizce almalı mıyım macun orijinal midir

@GamingX
Hocam çok satıldığı için satıcılar sürekli değişiyor. Ben kendi aldığım 4gr'lık linke baktım, Hepsiburada satıcısında kalmamış. En uygun MLS Teknoloji satıyor. O da 299,90 TL görünüyor.

Epey'de eski fiyatı (269,99 TL) görünüyor. Fiyatlar anlık değişiyor. Şu anda en uygun Pazarama'da görünüyor. (250 TL) +Kargo olabilir.

Hocam benim bulduğum 2 gramlık Hepsiburada satıcı 263 lira görünüyor 4 gramı da 300 ama hepsiburada'da dediğiniz gibi kalmamış 2 gram için 263 lira pahalı mı sizce ne yapmalıyım

Uygun olmasından çok Bir de orijinal olması benim iin çok önemli

@snowman0 4gr'lık almak daha avantajlı oluyor. Ben çapraz şekilde yarısını sürdüm. 2 kullanımlık.

@snowman0 4gr'lık almak daha avantajlı oluyor. Ben çapraz şekilde yarısını sürdüm. 2 kullanımlık.
Hocam ben laptop için alacağım hepsiburada'da şu anda 4 gramlık hepsiburada'nın sattığı yok gelmesini bekleyeceğim sizin önerdiğiniz bir yer var mı

@snowman0 Pazarama'dan da alabilirsiniz. Yukarıda linkini vermiştim ya da epey.com'daki diğer satıcılara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…