powa Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 106 Makaleler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Fiyatı çok uçuk olmayan ama kaliteli bir termal macun arıyorum. Önceden açılmış konu başlıklarına baktım fakat orada önerilen ürünlerin çoğunu bulamadım, tükenmişler. 1- COOLER MASTER HTK-002 HIGH PERFORMANCE THERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar 2- ARCTIC MX-4 4g AMD Intel işlemci CPU soğutucu soğutma fanı termal Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Bu iki macun nasıldır? Kullananlar var mı? Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım.
Fiyatı çok uçuk olmayan ama kaliteli bir termal macun arıyorum. Önceden açılmış konu başlıklarına baktım fakat orada önerilen ürünlerin çoğunu bulamadım, tükenmişler. 1- COOLER MASTER HTK-002 HIGH PERFORMANCE THERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar 2- ARCTIC MX-4 4g AMD Intel işlemci CPU soğutucu soğutma fanı termal Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Bu iki macun nasıldır? Kullananlar var mı? Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım.
doloreshaze Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 31 Aralık 2020 #2 Xigmatek'in P36'lı birşeyi vardı bu fiyatlara geçen sürdüm mükemmel bence.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 31 Aralık 2020 #3 Arctic MX-4 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alabilirsin.
Arctic MX-4 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alabilirsin.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 31 Aralık 2020 #4 Bütçe? Arctic MX-4 iyidir.
isutcuoglu Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 280 Çözümler 1 31 Aralık 2020 #5 Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Buda bir alternatif.
Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Buda bir alternatif.
powa Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 106 Makaleler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #6 Bütçe Max. 50TL.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #7 MX-4'e alternatif olarak bunu önerebilirim, kendim de kullanıyorum memnunum. ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
MX-4'e alternatif olarak bunu önerebilirim, kendim de kullanıyorum memnunum. ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 31 Aralık 2020 #8 powa dedi: Bütçe Maksimum 50TL. Genişletmek için tıkla... Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
powa dedi: Bütçe Maksimum 50TL. Genişletmek için tıkla... Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
powa Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 106 Makaleler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #9 Aslında Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim ürünler benim için daha faydalı olacaktır. Evime çok yakın bir Vatan Bilgisayar şubesi var. BerkayZ87 dedi: MX-4'e alternatif olarak bunu önerebilirim, kendim de kullanıyorum memnunum. ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Yakınımdaki Vatan Bilgisayar şubesinde stoğu da var. Alabilirim aslında bunu.
Aslında Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim ürünler benim için daha faydalı olacaktır. Evime çok yakın bir Vatan Bilgisayar şubesi var. BerkayZ87 dedi: MX-4'e alternatif olarak bunu önerebilirim, kendim de kullanıyorum memnunum. ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Yakınımdaki Vatan Bilgisayar şubesinde stoğu da var. Alabilirim aslında bunu.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #10 powa dedi: Aslında Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim ürünler benim için daha faydalı olacaktır. Evime çok yakın bir Vatan Bilgisayar şubesi var. Genişletmek için tıkla... O halde attığım modeli alabilirsin, Arctic MX-4 ile aşağı yukarı aynı W/MK'ye sahip. MX-4 8,5 W/MK, STC-8 8,37 W/MK.
powa dedi: Aslında Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim ürünler benim için daha faydalı olacaktır. Evime çok yakın bir Vatan Bilgisayar şubesi var. Genişletmek için tıkla... O halde attığım modeli alabilirsin, Arctic MX-4 ile aşağı yukarı aynı W/MK'ye sahip. MX-4 8,5 W/MK, STC-8 8,37 W/MK.