C Ceyhun_53 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 79 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 11 Nisan 2021 #1 İyi soğutabilecek termal macun istiyorum. Masaüstü kullanıyorum işlemcim ( i5 9400F ) (Fiyatı 150 TL'yi geçmesin)
İyi soğutabilecek termal macun istiyorum. Masaüstü kullanıyorum işlemcim ( i5 9400F ) (Fiyatı 150 TL'yi geçmesin)
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 11 Nisan 2021 #2 THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.121 Makaleler 3 Çözümler 194 11 Nisan 2021 #3 Eğer bütçen o kadar yüksekse Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsin. Piyasadaki en güçlü termal macundur.
Eğer bütçen o kadar yüksekse Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsin. Piyasadaki en güçlü termal macundur.
xscripttr Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #4 https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-12-5-w-m-k-1gr-termal-macun-tg-k-001-rs-pm-HB00000YI0ZR 150TL altındaki en iyi macun.
https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-12-5-w-m-k-1gr-termal-macun-tg-k-001-rs-pm-HB00000YI0ZR 150TL altındaki en iyi macun.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Nisan 2021 #5 MX4 önerbilirim.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #6 MasterGel Pro, MasterGel Maker, Thermal Grizzly, MX-4 ya da MX-5, Zalman ZTC-8 mi ne vardı. Bunlar en iyiler. MasterGel Maker ve Thermal Grizzly en iyileri diye biliyorum.
MasterGel Pro, MasterGel Maker, Thermal Grizzly, MX-4 ya da MX-5, Zalman ZTC-8 mi ne vardı. Bunlar en iyiler. MasterGel Maker ve Thermal Grizzly en iyileri diye biliyorum.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 823 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 11 Nisan 2021 #7 ItsAllGoodman dedi: Eğer bütçen o kadar yüksekse thermal grizzly kryonaut alabilirsin. Piyasadaki en güçlü termal macundur. Genişletmek için tıkla... Bende bir termal macun almayı düşünüyorum sistem fark ediyor mu bu konuyla ilgim yok.
ItsAllGoodman dedi: Eğer bütçen o kadar yüksekse thermal grizzly kryonaut alabilirsin. Piyasadaki en güçlü termal macundur. Genişletmek için tıkla... Bende bir termal macun almayı düşünüyorum sistem fark ediyor mu bu konuyla ilgim yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.121 Makaleler 3 Çözümler 194 11 Nisan 2021 #8 EmirOzylds dedi: Bende bir termal macun almayı düşünüyorum sistem fark ediyor mu bu konuyla ilgim yok. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor. Her termal macun her sisteme olur.
EmirOzylds dedi: Bende bir termal macun almayı düşünüyorum sistem fark ediyor mu bu konuyla ilgim yok. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor. Her termal macun her sisteme olur.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 823 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 11 Nisan 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: Fark etmiyor. Her termal macun her sisteme olur. Genişletmek için tıkla... Peki bu iyi midir? ZALMAN ZM-STC8 TERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ItsAllGoodman dedi: Fark etmiyor. Her termal macun her sisteme olur. Genişletmek için tıkla... Peki bu iyi midir? ZALMAN ZM-STC8 TERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.121 Makaleler 3 Çözümler 194 11 Nisan 2021 #10 EmirOzylds dedi: Peki bu iyi midir? ZALMAN ZM-STC8 TERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Bütçen 50 TL ise evet, alabilirsin.
EmirOzylds dedi: Peki bu iyi midir? ZALMAN ZM-STC8 TERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Bütçen 50 TL ise evet, alabilirsin.