Termal macun önerisi

burycs

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar uygun ve ucuz fiyatlı alabileceğim en yüksek kalite de termal macun nedir? Cooler Master ve Arctic iyi diyorlar fakat hangi model alayım? Yeni çikan bir model istiyorum. Stoklanmış son kullanma tarihi geçmis kalitesini yitirmis bir macun almak istemiyorum. Lütfen büyük bir markadan olsun güzel bir şey önerin içinden aparat da çikarsa çok iyi olur. Yakında i5 10400F alacağım onun için kullanacağım termal macunu evde Power Boost var ama o kalitesiz diyorlar ve doğru yenisini almam lazim. Yardimlar için teşekkürler.

Paranız yeterse, bunlardan birini alabilirsiniz.
Bu ürünü 3 kişi değerlendirmiş (3 kişide 5 yıldız vermiş. Fake değerlendirme olabilir.). Genellikle n11'den alınan Mx-4'ler sahte oluyor.

MX-4 sahte macun konusunda çok ağız yandı. Güvenilir satıcı bulabilmek mesele. Değilse Cooler Master MG Pro almak daha mantıklı.

Eğer 100TL'nin üzerine çikarsa bu ürünler nasıl Akakçe'den baktim da.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210525-163448_Akake.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 40
Paranın alabileceği en iyi termal macunlaredan biri Thermal Grizzly Kryoanut'dur ama çok pahalıdır.

Eğer fiyat-performans bir şey istiyorsan Arctic MX-4 çok uygundur, ben de kullanıyorum ama internette çok çakması var, o yüzden orijinalini seçtiğine dikkat, ben sana orijinal satan bir link atayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…