bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #11 Xevanior dedi: Bakır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Servis sürer mi peki.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 30 Eylül 2023 #12 bilmemem dedi: Servis sürer mi peki. Genişletmek için tıkla... Servisin sıvı metal sürebileceğini pek sanmıyorum.
bilmemem dedi: Servis sürer mi peki. Genişletmek için tıkla... Servisin sıvı metal sürebileceğini pek sanmıyorum.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #13 Xevanior dedi: Servisin sıvı metal sürebileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Xevanior dedi: Servisin sıvı metal sürebileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 30 Eylül 2023 #14 bilmemem dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Laptopun garantisi devam ediyor mu?
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #15 Xevanior dedi: Laptopun garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 30 Eylül 2023 #16 bilmemem dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitene kadar laptopu servise gönder macun değişimi için. Kendin elleme.
bilmemem dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitene kadar laptopu servise gönder macun değişimi için. Kendin elleme.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #17 Xevanior dedi: Garantisi bitene kadar laptopu servise gönder macun değişimi için. Kendin elleme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam biraz da o yüzden merak ettim hangi termal macunu kullanıyorlar.
Xevanior dedi: Garantisi bitene kadar laptopu servise gönder macun değişimi için. Kendin elleme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam biraz da o yüzden merak ettim hangi termal macunu kullanıyorlar.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 30 Eylül 2023 #18 bilmemem dedi: Hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı. Laptop elimde kalsın istemiyorum. Servis sürer mi? Bu arada sürmek için soğutma biloğu bakır olmalıymış herhalde. Bunun soğutma biloğu bakır mi? Genişletmek için tıkla... Casper ile iletişim kurup sormak en doğrusu ama benim bildiğim o üründe bakır kanatçıklar ve yine bakır hava kanalları mevcut diye biliyorum.
bilmemem dedi: Hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı. Laptop elimde kalsın istemiyorum. Servis sürer mi? Bu arada sürmek için soğutma biloğu bakır olmalıymış herhalde. Bunun soğutma biloğu bakır mi? Genişletmek için tıkla... Casper ile iletişim kurup sormak en doğrusu ama benim bildiğim o üründe bakır kanatçıklar ve yine bakır hava kanalları mevcut diye biliyorum.