Merhaba. i5 11400F işlemci ve stok soğutuculu PC'mi aktif olarak 1 yıldır kullanıyorum ve sanırım termal macunlarını yenileme zamanı geldi. Bu hususta;
1) Termal macun markası fark eder mi? Ederse F/P olarak hangi markayı önerebilirsiniz?
2) Elimde saf alkol bulunmadığı için eski termal macunun kalıntılarını kolonya kullanarak çıkarmamın herhangi bir zararı olur mu?
Merhaba. i5 11400F işlemci ve stok soğutuculu PC'mi aktif olarak 1 yıldır kullanıyorum ve sanırım termal macunlarını yenileme zamanı geldi. Bu hususta;
1) Termal macun markası fark eder mi? Ederse F/P olarak hangi markayı önerebilirsiniz?
2) Elimde saf alkol bulunmadığı için eski termal macunun kalıntılarını kolonya kullanarak çıkarmamın herhangi bir zararı olur mu?
1) termal macun markası fark eder mi? Ederse F/P olarak hangi markayı önerebilirsiniz?
2) elimde saf alkol bulunmadığı için eski termal macunun kalıntılarını kolonya kullanarak çıkarmamın herhangi bir zararı olur mu?
Evet fiyatına göre ve markasına göre performansı da değişiyor tabii ki işlemci soğutucunu söktüğünde eski termal macun kalıntıları kalacaktır bunlar pecete ile bastırarak silerseniz yeterli olur zaten kolonyaya falan girmeye gerek yok termal macun olarak önerimde fazlaya kaçmadan Arctic MX-4 kesinlikle efsane bir termal macun yalnız piyasada çok çakması var dikkatli ve bilindik yerlerden almanı öneririm.