Termal macun önerisi

BoomerGokhan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok çok uçuk olmayacak fiyatlarda macun önerisi alabilir miyim? Genel olarak MX4, MX6, Thermal Grizzy olanlar ön planda, siz ne önerirsiniz?

Çok çok uçuk sınırın ne bilmiyorum ama baştan belirteyim iyi ama biraz pahalı bir öneri olarak Noctua NT-H2

Arctic MX-4 kullanıyorum gayet memnunum Dying Light 2 RDR2 ve birçok ağır oyunu rahatlıkla oynadım 1.5-2 yıl oldu ve hala sıkıntısız oynatıyor ama güvenilir bir yerden almanı tavsiye ederim piyasada çakmaları maalesef mevcut.

Laptoplar için MX-6 biraz daha iyi oluyor.

Artic MX-4 kullandım, sonra Cooler Master Mastergel Pro V2, şu an Termal Grizly Kryonaut sürülü işlemcide ama ideal ömrü 1 yıl deniyor. Araştırmalarım sonucu Noctua NH-H2 sipariş verdim Inventus'tan. Resmi sitesinde NT-H2'nin kullanım ömrü 5 yıl diyor. Noctua ürünleri sağlamdır ve satıcı olarak Inventus'da sahte ürün olmaz. Yaza doğru R7 7700 işlemcimi değiştireceğim (muhtemelen 9900X3D alırım, 8 çekirdeğin üstü ve X3D ön bellekleri tüm çekirdeklere rahatça ölçeklendirebilirse tabi ki).
AMD için sürerken taşma önleyici plakalı modeli:
AMD taşma önleyicisiz versiyon:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…