Termal macun önerisi

sdsdsd

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Ekran kartı oyunlarda 80 dereceye gelmeye başladı bunu 70 seviyelerine indirmek için termal macun almaya karar verdim. Şu 3 termal macundan birisini almayı düşünüyorum. Aralarında pump out yapmayacak ve en uzun ömürlü sağlam olan hangisidir?

Güncel ne durumda bilmiyorum termal macun sektörü ama bildiğim MX serileri en kaliteli macunlar diye biliyorum.

Hot spot değerin yüksekse ped degisimide yap NT H1 al derim uzun süre gidicektir hem de gayet güzel bir macun.
Üstad ped değişimi hakkında fazla bilgim yok. bilgisayar last of us da max 83 dereceyi görüyor. tozu alındıkdan ve termal macun sürüldükden sonra düşeceğine inanıyorum. noctua güzel duruyor ama sadece amazonda satılıyor oradan da uğraşmak istemiyorum. üstteki macunlar hakkında fikrin nedir

Thermal grizzy iyi fakat pump out oluyor diyen var ve gramaj olarak düşük MX6 tercih edilebilir ileride tekrar yenilemek içinde avantajlı olacaktır pump ve tükeniş olayını saymazsam thermal grizzy çok üstün kalır.

Tf8 ex almayı düşünüyordum aslında. Özellikleri karşılaştırdığımda termal iletkenlik vs en fazla onda gözüküyor. Bunu da bi yorumlar mısın

TF8 ex almayı düşünüyordum aslında. Özellikleri karşılaştırdığımda termal iletkenlik vs en fazla onda gözüküyor. Bunu da bir yorumlar mısın?

Kullanıcı yorumlarına bakman lazım fikrim yok açıkçası testler varsa onlara da bakın MX6 Kryonaut falan test sonuclarina sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…