Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar 2 adet termal macun arasında kaldım. Çok fark eder mi ikisi birbirinden? Ederse ne kadar fark eder? Linkleri bırakıyorum. Cooler Master:Cooler Master HTK-002-U1-GP TERMAL MACUN BEYAZ | Trendyol. Zalman:ZALMAN ZM STG2 Yüksek Performanslı Termal Macun.
Arkadaşlar 2 adet termal macun arasında kaldım. Çok fark eder mi ikisi birbirinden? Ederse ne kadar fark eder? Linkleri bırakıyorum. Cooler Master:Cooler Master HTK-002-U1-GP TERMAL MACUN BEYAZ | Trendyol. Zalman:ZALMAN ZM STG2 Yüksek Performanslı Termal Macun.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #2 İkisi de değil, 20 liralık indirimi kullanarak bunu alın. Fiyatına göre en iyi termal macun: Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr | Trendyol
İkisi de değil, 20 liralık indirimi kullanarak bunu alın. Fiyatına göre en iyi termal macun: Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr | Trendyol
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 1 Temmuz 2020 #3 HABAR dedi: İkisi de değil, 20 liralık indirimi kullanarak bunu alın. Fiyatına göre en iyi termal macun: Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr | Trendyol Genişletmek için tıkla... İndirimde değil orada indirimde gözüküyor fiyatı her yerde aynı 4gr olanın.
HABAR dedi: İkisi de değil, 20 liralık indirimi kullanarak bunu alın. Fiyatına göre en iyi termal macun: Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr | Trendyol Genişletmek için tıkla... İndirimde değil orada indirimde gözüküyor fiyatı her yerde aynı 4gr olanın.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #4 Y520 laptop için uygun mu? Ülker Çikolatalı Gofret dedi: İndirimde değil orada indirimde gözüküyor fiyatı her yerde aynı 4gr olanın. Genişletmek için tıkla... Trendyol cüzdanıma telefonla kayıt olunca 20 TL bakiye veriyor ama sanırsam o sadece butik alışverişinde geçerli.
Y520 laptop için uygun mu? Ülker Çikolatalı Gofret dedi: İndirimde değil orada indirimde gözüküyor fiyatı her yerde aynı 4gr olanın. Genişletmek için tıkla... Trendyol cüzdanıma telefonla kayıt olunca 20 TL bakiye veriyor ama sanırsam o sadece butik alışverişinde geçerli.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 1 Temmuz 2020 #5 yksismoreimportantforme dedi: Y520 laptop için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Uygun bir sıkıntı yapmaz.
yksismoreimportantforme dedi: Y520 laptop için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Uygun bir sıkıntı yapmaz.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #6 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: İndirimde değil orada indirimde gözüküyor fiyatı her yerde aynı 4gr olanın. Genişletmek için tıkla... Trendyol'un 20 liralık indirimini kastediyorum. yksismoreimportantforme dedi: Y520 laptop için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Evet uygun.
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: İndirimde değil orada indirimde gözüküyor fiyatı her yerde aynı 4gr olanın. Genişletmek için tıkla... Trendyol'un 20 liralık indirimini kastediyorum. yksismoreimportantforme dedi: Y520 laptop için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Evet uygun.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #7 Laptop için ayrı bir termal macun olmuyor değil mi? Standart sanırım.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #8 Arctic MX-4 2019 Edition kullanıyorum çok memnunum.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #9 Arctic alayım almasına ama bana acil lazım ve bu ürünü satan yakında bir yer yok. Elinde olan varsa bana satabilir mi?
Arctic alayım almasına ama bana acil lazım ve bu ürünü satan yakında bir yer yok. Elinde olan varsa bana satabilir mi?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #10 yksismoreimportantforme dedi: Laptop için ayrı bir termal macun olmuyor değil mi? Standart sanırım. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam, standart şeklinde. yksismoreimportantforme dedi: Arctic alayım almasına ama bana acil lazım ve bu ürünü satan yakında bir yer yok. Elinde olan varsa bana satabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama ikinci el bölümünde konu açarsanız yardımcı olunacaktır belki.
yksismoreimportantforme dedi: Laptop için ayrı bir termal macun olmuyor değil mi? Standart sanırım. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam, standart şeklinde. yksismoreimportantforme dedi: Arctic alayım almasına ama bana acil lazım ve bu ürünü satan yakında bir yer yok. Elinde olan varsa bana satabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama ikinci el bölümünde konu açarsanız yardımcı olunacaktır belki.