caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 2 31 Ocak 2023 #1 Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 31 Ocak 2023 #2 Muhtemelen oyuna giremeden sistem kendini kapatır.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 31 Ocak 2023 #3 Sıcaklıktan sistem kapanır oynayamazsın.
5 592329 Centipat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 62 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Ocak 2023 #4 Hiç deneme işlemciye zarar verebilirsin az daha sabret sonra başın ağrımasın.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 31 Ocak 2023 #5 caylus dedi: Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci rahmetli olur.
caylus dedi: Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci rahmetli olur.
YusufkK Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #6 Yapma gerek yok. Denesen bile kısa bir süre sonra ısınıp kapanır. Adam akıllı test bile edemezsin, zarar vermiş olma ihtimalinle kalırsın.
Yapma gerek yok. Denesen bile kısa bir süre sonra ısınıp kapanır. Adam akıllı test bile edemezsin, zarar vermiş olma ihtimalinle kalırsın.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #7 caylus dedi: Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanız soğutma bakımından iyi ise sorun çıkartmaz ama gene de ısınma sorunu az bir şey meydana gelir.
caylus dedi: Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanız soğutma bakımından iyi ise sorun çıkartmaz ama gene de ısınma sorunu az bir şey meydana gelir.
A AhmetBabul Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #8 Cpuda kitleme aktifse 100 derecede kapanır. Ama aktif deilse 100 dereceyi geçer ve bu pek iyi olmaz. Ayrıca cpuya hasarda verir ısınan parçalar eriyebilir.
Cpuda kitleme aktifse 100 derecede kapanır. Ama aktif deilse 100 dereceyi geçer ve bu pek iyi olmaz. Ayrıca cpuya hasarda verir ısınan parçalar eriyebilir.
Grotuvas Picopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #9 Yeni işlemci siparişi ver denemeye başlarken.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 31 Ocak 2023 #10 ŞenolGüneş dedi: Hocam kasanız soğutma bakımından iyi ise sorun çıkartmaz ama gene de ısınma sorunu az bir şey meydana gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam 12400f v sync kapatınca 70derece oluyor termal macunla vsync açınca 60civarina geliyor rahatlıyor. Grotuvas dedi: Yeni işlemci siparişi ver denemeye başlarken. Genişletmek için tıkla... caylus dedi: Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... @Grotuvas Hocamın da dediği gibi yeni bir işlemci sipariş edin testi yaparken
ŞenolGüneş dedi: Hocam kasanız soğutma bakımından iyi ise sorun çıkartmaz ama gene de ısınma sorunu az bir şey meydana gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam 12400f v sync kapatınca 70derece oluyor termal macunla vsync açınca 60civarina geliyor rahatlıyor. Grotuvas dedi: Yeni işlemci siparişi ver denemeye başlarken. Genişletmek için tıkla... caylus dedi: Merhaba, bugün işlemci aldım fakat termal macunu yok. Yarın sürdürmeye gideceğim, bu gece Valorant da bir FPS testi yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... @Grotuvas Hocamın da dediği gibi yeni bir işlemci sipariş edin testi yaparken