Mayushii Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #21 micheal owen dedi: Hocam termal macunun tamamını kullanmayacaksınız tabii ki, macunu X şeklinde sürerseniz veya ortaya sürüp hafiften dağıtırsanız soğutucu kalan yerleri zaten dağıtacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerimi sunuyorum, en yakın zamanda yapacağım hocam. Belki yapacağım vakit size buradan cevap atarım.
micheal owen dedi: Hocam termal macunun tamamını kullanmayacaksınız tabii ki, macunu X şeklinde sürerseniz veya ortaya sürüp hafiften dağıtırsanız soğutucu kalan yerleri zaten dağıtacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerimi sunuyorum, en yakın zamanda yapacağım hocam. Belki yapacağım vakit size buradan cevap atarım.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #22 Mayushii dedi: Teşekkürlerimi sunuyorum, en yakın zamanda yapacağım hocam. Belki yapacağım vakit size buradan cevap atarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, tabii sorabilirsiniz yine bildiğim her şeyi söylerim size.
Mayushii dedi: Teşekkürlerimi sunuyorum, en yakın zamanda yapacağım hocam. Belki yapacağım vakit size buradan cevap atarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, tabii sorabilirsiniz yine bildiğim her şeyi söylerim size.