Termal macun onerisi

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasa ve macun olarak bunları beğendim, bu 3 macundan birini seçeceğim, sizce hangisi?

Thermalright TF7 sürülü benim sistemimde memnunum hocam. Onlara da bakabilirsiniz.

Frost X25 daha iyi bence.

Artic MX-4'ü sepetten kaldır. MX-6 çok daha iyi ve aradaki fiyat farkı çok çok az. Thermal Grizzly Aeronaut kullanmadım, MX-6 (7.5W/m-K) önerilebilir ancak Aeronaut ısı iletkenliği (8.5W/m-K) daha yüksek görünüyor.

Arkadaş Thermalright TF7 önermiş, kendisi daha iyi ısı iletkenliğine (12.8W/m-K) sahip ama hem pahalı hem az miktar (2 gram) sunuyor. Yukarıdakileri alırsan bütün sisteme kullanabilirsin (~8 gram) hatta artar bile. TF7 yeter mi bilmem.

ID-Cooling Frost X25 senin sepetindekiler ile TF7 arasında gibi bir şey. Fiyat olarak yüksek olsa da 4 gram veriyor, ısı iletkenliği de iyi (10.5W/m-K) görünüyor.
Tabi içerik olarak malzemeye de bakmak lazım.

Bence alacağın parçaların ne kadar ısınacağına bakarak tercih yapabilirsin.

10W/mk üzeri olduğu sürece sorun yok herhangi birini tercih edebilir.

10W/mk üzeri olduğu sürece sorun yok herhangi birini tercih edebilir.
Bilgisayar parçaları çok ısınmayacaksa 10W/m-K altı da iş görebilir. Bütçe varsa tabi 10W/m-K üstü almak daha mantıklı.

İfadeler: Lyc
Hocam miktar konusunda haklısınız ama ben yeteceğini düşünüyorum ekran kartı+işlemci için. Garantiye almak isterse tf9 var 3 Gr gramaj fiyatı olarak tf7 ile yakın fiyattalar ve ısı iletimi daha iyi. Fiyat konusunda haklısınız pahalı ama termal macun 1 2 yılda bir sürülen bişey bence değer biraz para verildiğine.

Ekran kartım 5700XT ısınan bir kart işlemcimde 5600 şu anda frekansını 3.5'e sınırlandırarak kullanıyorum yoksa felaket ısınıyor.

Güncelliyorum konuyu arkadaşlar.
Dark Diamond Pro mesh kasa aldım.
Macun olarak da Arctic MX-6 aldım şu anda aktif 3 saattir oyun oynanıyor(CS2 Valorant karışık) kasanın yan cam kapalı ve ekran kartı 55'lerde işlemci 55'lerde ama bir ara 70 görmüş anlşamadım normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…