wlartss Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 222 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Islemcim Roblox oynarken bile 80 dereceyi goruyor. Termal macun alacağım fakat hayatimda hiç termal macun almadim. Bana F/P bir macun lazim.
Islemcim Roblox oynarken bile 80 dereceyi goruyor. Termal macun alacağım fakat hayatimda hiç termal macun almadim. Bana F/P bir macun lazim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.367 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 MX6 veya Thermal Grizzly bakabilirsin, bütçen yetmezse MX4.
wlartss Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 222 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 ubiiyy dedi: MX6 veya Thermal Grizzly bakabilirsin, bütçen yetmezse MX4. Genişletmek için tıkla... MX4'un cok cakmasi var dediler. Thermal Grizzly butcemi asar. MX6ya bakacağım bir. wlartss dedi: MX4'un cok cakmasi var dediler. Thermal Grizzly butcemi asar. MX6ya bakacağım bir. Genişletmek için tıkla... MX6 iyi gibi teşekkürler.
ubiiyy dedi: MX6 veya Thermal Grizzly bakabilirsin, bütçen yetmezse MX4. Genişletmek için tıkla... MX4'un cok cakmasi var dediler. Thermal Grizzly butcemi asar. MX6ya bakacağım bir. wlartss dedi: MX4'un cok cakmasi var dediler. Thermal Grizzly butcemi asar. MX6ya bakacağım bir. Genişletmek için tıkla... MX6 iyi gibi teşekkürler.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.774 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #4 wlartss dedi: Islemcim Roblox oynarken bile 80 dereceyi goruyor. Termal macun alacağım fakat hayatimda hiç termal macun almadim. Bana F/P bir macun lazim. Genişletmek için tıkla... mx6 Al gitsin reis.
wlartss dedi: Islemcim Roblox oynarken bile 80 dereceyi goruyor. Termal macun alacağım fakat hayatimda hiç termal macun almadim. Bana F/P bir macun lazim. Genişletmek için tıkla... mx6 Al gitsin reis.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 20 Nisan 2025 #5 Termal macun pump out yapıyormuş, termal pad almanı öneririm.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.367 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #6 Whipman dedi: Termal macun pump out yapıyormuş, termal pad almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Pump out macundan macuna değişir, ne alakası var pad ile.
Whipman dedi: Termal macun pump out yapıyormuş, termal pad almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Pump out macundan macuna değişir, ne alakası var pad ile.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 20 Nisan 2025 #7 ubiiyy dedi: Pump out macundan macuna değişir, ne alakası var pad ile. Genişletmek için tıkla... Laptop da çok yapıyor diyorlar. Ben bilmem termal pad daha uzun ömürlü oluyormuş laptopta.
ubiiyy dedi: Pump out macundan macuna değişir, ne alakası var pad ile. Genişletmek için tıkla... Laptop da çok yapıyor diyorlar. Ben bilmem termal pad daha uzun ömürlü oluyormuş laptopta.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.774 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #8 Whipman dedi: Laptop da çok yapıyor diyorlar. Ben bilmem termal pad daha uzun ömürlü oluyormuş laptopta. Genişletmek için tıkla... Laptopum var mı denmiş,?
Whipman dedi: Laptop da çok yapıyor diyorlar. Ben bilmem termal pad daha uzun ömürlü oluyormuş laptopta. Genişletmek için tıkla... Laptopum var mı denmiş,?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.367 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #9 Whipman dedi: Laptop da çok yapıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten laptopta olan şeyler genelde, modelden modele değişir ama ben laptop için alıyorum dediğini görmedim.
Whipman dedi: Laptop da çok yapıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten laptopta olan şeyler genelde, modelden modele değişir ama ben laptop için alıyorum dediğini görmedim.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.427 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 20 Nisan 2025 #10 Whipman dedi: Laptop da çok yapıyor diyorlar. Ben bilmem termal pad daha uzun ömürlü oluyormuş laptopta. Genişletmek için tıkla... İşlemciye termal pad koymak çok sağlıklı olmaz fazla baskı yapabilir.
Whipman dedi: Laptop da çok yapıyor diyorlar. Ben bilmem termal pad daha uzun ömürlü oluyormuş laptopta. Genişletmek için tıkla... İşlemciye termal pad koymak çok sağlıklı olmaz fazla baskı yapabilir.