Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.301 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 20 Nisan 2025 #11 Benim kafa laptopa kaymış nereden bileyim işlemci ısısını yüksek olduğunu görünce laptop olduğunu sandım.
Benim kafa laptopa kaymış nereden bileyim işlemci ısısını yüksek olduğunu görünce laptop olduğunu sandım.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.288 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #12 Whipman dedi: Benim kafa laptopa kaymış nereden bileyim işlemci ısısını yüksek olduğunu görünce laptop olduğunu sandım. Genişletmek için tıkla... Olur öyle
Whipman dedi: Benim kafa laptopa kaymış nereden bileyim işlemci ısısını yüksek olduğunu görünce laptop olduğunu sandım. Genişletmek için tıkla... Olur öyle
xaires Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #13 Whipman dedi: Benim kafa laptopa kaymış nereden bileyim işlemci ısısını yüksek olduğunu görünce laptop olduğunu sandım. Genişletmek için tıkla... Ben laptop icin alacagim bir tane şu anki pumpout oldu ne almalıyım.
Whipman dedi: Benim kafa laptopa kaymış nereden bileyim işlemci ısısını yüksek olduğunu görünce laptop olduğunu sandım. Genişletmek için tıkla... Ben laptop icin alacagim bir tane şu anki pumpout oldu ne almalıyım.
mds505 Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 1.247 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 i7 12700H 16 GB RAM RTX 4060 1TB SSD Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #14 The Destroyer dedi: İşlemciye termal pad koymak çok sağlıklı olmaz fazla baskı yapabilir. Genişletmek için tıkla... Faz değişimlilerden bahsetmiş. Faz değişimli macunlar ped gibi ama ısınınca eriyor.
The Destroyer dedi: İşlemciye termal pad koymak çok sağlıklı olmaz fazla baskı yapabilir. Genişletmek için tıkla... Faz değişimlilerden bahsetmiş. Faz değişimli macunlar ped gibi ama ısınınca eriyor.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 25 Nisan 2025 #15 mds505 dedi: Faz değişimlilerden bahsetmiş. Faz değişimli macunlar ped gibi ama ısınınca eriyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde denk gelmedim öyle bir şeye bilemiyorum.
mds505 dedi: Faz değişimlilerden bahsetmiş. Faz değişimli macunlar ped gibi ama ısınınca eriyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde denk gelmedim öyle bir şeye bilemiyorum.
mds505 Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 1.247 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 i7 12700H 16 GB RAM RTX 4060 1TB SSD Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #16 The Destroyer dedi: Hiçbir yerde denk gelmedim öyle bir şeye bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Thermalright Heilos termal ped test sonuçları Konuda uygulayan arkadaşlar var. Konu dışında da şahsen bildiğim arkadaşlar da var.
The Destroyer dedi: Hiçbir yerde denk gelmedim öyle bir şeye bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Thermalright Heilos termal ped test sonuçları Konuda uygulayan arkadaşlar var. Konu dışında da şahsen bildiğim arkadaşlar da var.