TeknologSamed Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 47 24 Eylül 2020 #11 GodMode dedi: Alma alma. Zarar vermez zaten taşan macunlar. Dizüstüne sürerken böyle yapıyordum ben de. Yani biraz fazla bırakıyordum. Macunun markası ne? Genişletmek için tıkla... Boşta 39'a düştü çok kaliteli değil hocam markası pb.
GodMode dedi: Alma alma. Zarar vermez zaten taşan macunlar. Dizüstüne sürerken böyle yapıyordum ben de. Yani biraz fazla bırakıyordum. Macunun markası ne? Genişletmek için tıkla... Boşta 39'a düştü çok kaliteli değil hocam markası pb.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.285 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #12 TeknologSamed dedi: Boşta 39'a düştü çok kaliteli değil hocam markası pb. Genişletmek için tıkla... Hocam bastırıp çekmeyin 1 kere sıkın bir daha açmayın.
TeknologSamed dedi: Boşta 39'a düştü çok kaliteli değil hocam markası pb. Genişletmek için tıkla... Hocam bastırıp çekmeyin 1 kere sıkın bir daha açmayın.
TeknologSamed Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 47 24 Eylül 2020 #13 Shuichi Tatsuo dedi: Hocam bastırıp çekmeyin 1 kere sıkın bir daha açmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece denemek için çok dikkatli şekilde kaydırmadan yaptım 20 dakika önce kapadım. Sorunsuz kullanıyorum şimdi.
Shuichi Tatsuo dedi: Hocam bastırıp çekmeyin 1 kere sıkın bir daha açmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece denemek için çok dikkatli şekilde kaydırmadan yaptım 20 dakika önce kapadım. Sorunsuz kullanıyorum şimdi.