E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #11 Burak Gençoğlu dedi: Eskiden oyunda 70 derece falandı şimdi 98 derece. Genişletmek için tıkla... Durum kötü. Yanlış sürmüş olma ihtimaliniz yüksek. Macunun markası nedir?
Burak Gençoğlu dedi: Eskiden oyunda 70 derece falandı şimdi 98 derece. Genişletmek için tıkla... Durum kötü. Yanlış sürmüş olma ihtimaliniz yüksek. Macunun markası nedir?
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #12 RotasızBey dedi: Macun yanlış uygulandığı için işlemci ısınmış olabilir. Haliyle performansının düşmesi normaldir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciye sürmedim'ki. enter dedi: Durum kötü. Yanlış sürmüş olma ihtimaliniz yüksek. Macunun markası nedir? Genişletmek için tıkla... Macun çinçe yazılar var star yazıyor 90 TL. Tunaarslan dedi: Sıcaklık değerleri ve sistemi belirtir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Belirttim bakabilirsiniz. kandes2 dedi: Biraz bekleyin işlemci çalışssın, macun kurusun. Sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 3 Gün oldu süreli halen beklemem'mi gerekiyor? Harungundogdu dedi: Galiba çok sürmüşsün macunu. İnce bir tabaka yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdüğümün resmini atacağım.
RotasızBey dedi: Macun yanlış uygulandığı için işlemci ısınmış olabilir. Haliyle performansının düşmesi normaldir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciye sürmedim'ki. enter dedi: Durum kötü. Yanlış sürmüş olma ihtimaliniz yüksek. Macunun markası nedir? Genişletmek için tıkla... Macun çinçe yazılar var star yazıyor 90 TL. Tunaarslan dedi: Sıcaklık değerleri ve sistemi belirtir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Belirttim bakabilirsiniz. kandes2 dedi: Biraz bekleyin işlemci çalışssın, macun kurusun. Sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 3 Gün oldu süreli halen beklemem'mi gerekiyor? Harungundogdu dedi: Galiba çok sürmüşsün macunu. İnce bir tabaka yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdüğümün resmini atacağım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 30 Temmuz 2020 #13 Burak Gençoğlu dedi: Ben işlemciye falan termal macun sürmedim işlemci Intel Core i5 2400. Genişletmek için tıkla... Nasıl surmediniz ki? İşlemcinin üstüne macunu surmediniz mi?
Burak Gençoğlu dedi: Ben işlemciye falan termal macun sürmedim işlemci Intel Core i5 2400. Genişletmek için tıkla... Nasıl surmediniz ki? İşlemcinin üstüne macunu surmediniz mi?
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #14 Furkan_D dedi: Nasıl surmediniz ki? İşlemcinin üstüne macunu surmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa kendim sürüyorum işlemciye dokunmadım bile korktum çok küçük işlemci ve ince kablolar var fotoğrafını atacağım laptopun içinin yardımcı olursanız sevinirim.
Furkan_D dedi: Nasıl surmediniz ki? İşlemcinin üstüne macunu surmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa kendim sürüyorum işlemciye dokunmadım bile korktum çok küçük işlemci ve ince kablolar var fotoğrafını atacağım laptopun içinin yardımcı olursanız sevinirim.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 30 Temmuz 2020 #15 @Burak Gençoğlu Tabii ki, yardımcı olmaya çalışırım.
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #16 Termal macun bu arkadaşlar. Furkan_D dedi: @Burak Gençoğlu tabii ki. Genişletmek için tıkla... Resim nasıl ekleyeceğim?
Termal macun bu arkadaşlar. Furkan_D dedi: @Burak Gençoğlu tabii ki. Genişletmek için tıkla... Resim nasıl ekleyeceğim?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 30 Temmuz 2020 #17 Yazı yazarken altta resim yükle ve alıntıları yerleştir var orada.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Temmuz 2020 #18 Macun kalitesizdir veya yanlış uygulanmış olabilir. Veya soğutucu sıkıca oturtulmadığı için olabilir.
Macun kalitesizdir veya yanlış uygulanmış olabilir. Veya soğutucu sıkıca oturtulmadığı için olabilir.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.878 Makaleler 8 Çözümler 255 Yer İstanbul 30 Temmuz 2020 #19 İşlemciye sürmediyseniz pinlere mi sürdünüz anlayamadım?
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #20 Buyrun tüm resimler ve sürdüğüm yerler. Furkan_D dedi: Yazı yazarken altta resim yükle ve alıntıları yerleştir var orada. Genişletmek için tıkla... Attım resimleri. 296822 dedi: Macun kalitesizdir veya yanlış uygulanmış olabilir. Veya soğutucu sıkıca oturtulmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıkıca oturttum 90 TL macun.
Buyrun tüm resimler ve sürdüğüm yerler. Furkan_D dedi: Yazı yazarken altta resim yükle ve alıntıları yerleştir var orada. Genişletmek için tıkla... Attım resimleri. 296822 dedi: Macun kalitesizdir veya yanlış uygulanmış olabilir. Veya soğutucu sıkıca oturtulmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıkıca oturttum 90 TL macun.