Termal macun sürdürmek kaç TL tutar?

Snowsat

Hectopat
Yer
Sancaktepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Meslek
Com Eng
Arkadaşlar benim kendi termal macunumu herhangi bir bilgisayarcıya gidip sürdürtsem kaç lira bir ücret ister bilginiz var mı 5 dk'lık bir iş kendim yapmak istemiyorum laptop bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her bilgisayarcı aynı fiyatı vermez. Ama temizlikle falan max. 150 falan ister herhalde sonuçta bir şey yapacağı yok.
Normalde uygun olanı 50Tl falan olmalı ama günümüzde herşey mümkün.

Mahalle bilgisayarcılarının geneli koca bir tüpü 10 TL olarak termal macunu sürüp ver kardeşim 100 TL diyor, hele ki eski ve sökmesi komplike bir laptop ise 150 TL alıyorlarmış.

Ufak bir tavsiye, eğer kendiniz yapmaya karar verirseniz Notebook'u açarken bir kağıt üzerine söktüğünüz vidaların nereye ait olduğunu belirten ufak notlar almanız. Ör: Dış kapak, batarya, klavye, SSD vb. şeklinde notlar geri takarken işinize yarayacaktır.

Rahat 200 TL alır o dükkanın kirası vergisi sigortası falan senden çıkması lazım.

Arkadaşlar benim kendi termal macunumu herhangi bir bilgisayarcıya gidip sürdürtsem kaç lira bir ücret ister bilginiz var mı 5 Dk'lık bir iş kendim yapmak istemiyorum laptop bu arada.

Laptopunuz yeni bir oyun laptopuysa kendiniz yapmaya çalışmayın çok riskli. Macunu siz götürürseniz 50 ila 100 temizlik de yaptırırsanız 150 ister büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…