Hocam termal macun sürülü gelmiştir zaten yüksek ihtimalle. Şuan sıcaklıklarınız nasıl? Termal macun sürülü olmazsa sıcaklıklar yüksek olur zaten anlarsınız. Ama şimdiye kadar hiç macun sürülmeden teslim edilen sistem görmedim.
Hocam termal macun sürülü gelmiştir zaten yüksek ihtimalle. Şu an sıcaklıklarınız nasıl? Termal macun sürülü olmazsa sıcaklıklar yüksek olur zaten anlarsınız. Ama şimdiye kadar hiç macun sürülmeden teslim edilen sistem görmedim.
Hocam termal macun faturada görünmez zaten, yeni bir işlemci alındığında, stok fanın üzerinde termal macun sürülmüş geliyor zaten, sistemi aldığınız firma sürmüyor macunu. İşlemciyi üreten firma stok fanın üzerine sürüyor. Ama eğer işlemcinin kutusundan stok fan çıkmıyorsa orası ayrı.
Hocam termal macun sürülü gelmiştir zaten yüksek ihtimalle. Şuan sıcaklıklarınız nasıl? Termal macun sürülü olmazsa sıcaklıklar yüksek olur zaten anlarsınız. Ama şimdiye kadar hiç macun sürülmeden teslim edilen sistem görmedim.
Dostum anlamiyor musun anlamak mi istemiyorsun? Adamlar zaten macun faturada olmaz sistemin sicaklik degerlerine bak bosta 80 90 gorurse termal macun yoktur zaten diyor. Hala termal macun istememistim diyorsun