Berkulhaş Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 6 Ağustos 2024 #2 Berkulhaş dedi: Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Termal macun kolay kolay kurumaz. 1 yıl yoğun kullanımda kurur.
Berkulhaş dedi: Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Termal macun kolay kolay kurumaz. 1 yıl yoğun kullanımda kurur.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 6 Ağustos 2024 #3 7-8 ay kadar dayanır ortalama.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 6 Ağustos 2024 #4 Berkulhaş dedi: Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim. Genişletmek için tıkla... İşlemciye macunu sürüp üstüne stok fanı/sogutucuyu takmadan montaja mi gotureceksiniz?
Berkulhaş dedi: Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim. Genişletmek için tıkla... İşlemciye macunu sürüp üstüne stok fanı/sogutucuyu takmadan montaja mi gotureceksiniz?
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 6 Ağustos 2024 #5 Berkulhaş dedi: Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Montajdan sonra sürülür termal macun.
Berkulhaş dedi: Ekran kartında ve işlemcideki termal macun kaç dakikada kurur? Çünkü sürdürdükten sonra montaja götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Montajdan sonra sürülür termal macun.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 6 Ağustos 2024 #6 793692 dedi: Montajdan sonra sürülür termal macun. Genişletmek için tıkla... Montajdan sonra nasil surecek büyü yaparak mı? Islemci montajindan mi bahsediyorsunuz? Arkadas fan montajini kastetmis sanirim. Islemciyi takmak kadar basit bir şey yok cünkü.
793692 dedi: Montajdan sonra sürülür termal macun. Genişletmek için tıkla... Montajdan sonra nasil surecek büyü yaparak mı? Islemci montajindan mi bahsediyorsunuz? Arkadas fan montajini kastetmis sanirim. Islemciyi takmak kadar basit bir şey yok cünkü.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 6 Ağustos 2024 #7 pawEn dedi: Montajdan sonra nasıl surecek büyü yaparak mı? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi taktıktan sonra sürecek.
pawEn dedi: Montajdan sonra nasıl surecek büyü yaparak mı? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi taktıktan sonra sürecek.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 6 Ağustos 2024 #8 793692 dedi: İşlemciyi taktıktan sonra sürecek. Genişletmek için tıkla... Mesaji duzenledim konu sahibi pek anlatamamis ne demek istedigini her yere çekilebilir bunun ucu.
793692 dedi: İşlemciyi taktıktan sonra sürecek. Genişletmek için tıkla... Mesaji duzenledim konu sahibi pek anlatamamis ne demek istedigini her yere çekilebilir bunun ucu.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 6 Ağustos 2024 #9 pawEn dedi: Mesaji duzenledim konu sahibi pek anlatamamis ne demek istedigini her yere çekilebilir bunun ucu. Genişletmek için tıkla... Ben kasa montajı diye düşündüm. Anakart ve ekran kartını takıp en son işlemciye termal macun uygulancak diyerek mesaj yazdım zaten.
pawEn dedi: Mesaji duzenledim konu sahibi pek anlatamamis ne demek istedigini her yere çekilebilir bunun ucu. Genişletmek için tıkla... Ben kasa montajı diye düşündüm. Anakart ve ekran kartını takıp en son işlemciye termal macun uygulancak diyerek mesaj yazdım zaten.