Monky D. Luffy Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #11 Salih METİN dedi: Ya sahte geldi ya da yanlış sürdü. Aldığı satıcı Teknobiyotik, Amazon gibi resmi satıcılar değilse sorun olabilir. @Monky D. Luffy Şu videoda ne kadar termal macun koyulması gerektiğine bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama bu fanın yapraklarının dönüş yönünden biraz bahsedebilir misin? Ters takma gibi bir ihtimalim var mı?
Salih METİN dedi: Ya sahte geldi ya da yanlış sürdü. Aldığı satıcı Teknobiyotik, Amazon gibi resmi satıcılar değilse sorun olabilir. @Monky D. Luffy Şu videoda ne kadar termal macun koyulması gerektiğine bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama bu fanın yapraklarının dönüş yönünden biraz bahsedebilir misin? Ters takma gibi bir ihtimalim var mı?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.713 Makaleler 13 Çözümler 20 7 Haziran 2024 #12 @Monky D. Luffy stok fanı olduğu için açıkçası ters takma durumunuz olduğunu düşünmüyorum. Yine de kurulumu videodaki gibi yapmanızı tavsiye ederim.
@Monky D. Luffy stok fanı olduğu için açıkçası ters takma durumunuz olduğunu düşünmüyorum. Yine de kurulumu videodaki gibi yapmanızı tavsiye ederim.
Monky D. Luffy Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #13 Salih METİN dedi: @Monky D. Luffy stok fanı olduğu için açıkçası ters takma durumunuz olduğunu düşünmüyorum. Yine de kurulumu videodaki gibi yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Video için teşekkürler. Herhangi bir değişim olursa yazarım.
Salih METİN dedi: @Monky D. Luffy stok fanı olduğu için açıkçası ters takma durumunuz olduğunu düşünmüyorum. Yine de kurulumu videodaki gibi yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Video için teşekkürler. Herhangi bir değişim olursa yazarım.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.713 Makaleler 13 Çözümler 20 7 Haziran 2024 #14 @Monky D. Luffy özellikle macuna dikkat etmenizi öneririm.