arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #11 theaizensama dedi: temizlemek istesem neyle temizlemeliyim ve bu şekilde 2 tane kablo boşa çıktı anakartımda girişlerini bulamadım nereye takıcam bunları Genişletmek için tıkla... Onlar ARGB kabloları.
theaizensama dedi: temizlemek istesem neyle temizlemeliyim ve bu şekilde 2 tane kablo boşa çıktı anakartımda girişlerini bulamadım nereye takıcam bunları Genişletmek için tıkla... Onlar ARGB kabloları.
theaizensama Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #12 deadfellow dedi: Bize bilgi vermezsen sana yardım edemeyiz. Öncelikle anakart modelini ve kullandığın termal macun markasını belirt. Genişletmek için tıkla... B550M DS3H anakart MX4 termal macun. arandur dedi: Onlar ARGB kabloları. Genişletmek için tıkla... Biri fan RGB'si evette diğeri o panelmi blokmu nedir ondan geliyor.
deadfellow dedi: Bize bilgi vermezsen sana yardım edemeyiz. Öncelikle anakart modelini ve kullandığın termal macun markasını belirt. Genişletmek için tıkla... B550M DS3H anakart MX4 termal macun. arandur dedi: Onlar ARGB kabloları. Genişletmek için tıkla... Biri fan RGB'si evette diğeri o panelmi blokmu nedir ondan geliyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #13 theaizensama dedi: B550M DS3H anakart MX4 termal macun. Biri fan RGB'si evette diğeri o panelmi blokmu nedir ondan geliyor. Genişletmek için tıkla... Onda da ışık varsa, onun RGB kablosudur.
theaizensama dedi: B550M DS3H anakart MX4 termal macun. Biri fan RGB'si evette diğeri o panelmi blokmu nedir ondan geliyor. Genişletmek için tıkla... Onda da ışık varsa, onun RGB kablosudur.
theaizensama Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #14 arandur dedi: Onda da ışık varsa, onun RGB kablosudur. Genişletmek için tıkla... ha pardon varmış nereye takılıyor peki bunlar anakartta göremedim kasa kablorarındamı
arandur dedi: Onda da ışık varsa, onun RGB kablosudur. Genişletmek için tıkla... ha pardon varmış nereye takılıyor peki bunlar anakartta göremedim kasa kablorarındamı
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #15 theaizensama dedi: ha pardon varmış nereye takılıyor peki bunlar anakartta göremedim kasa kablorarındamı Genişletmek için tıkla... Anakarta takcan ama anakart da yer olması lazım. Senin için araştırdım ve buldum.
theaizensama dedi: ha pardon varmış nereye takılıyor peki bunlar anakartta göremedim kasa kablorarındamı Genişletmek için tıkla... Anakarta takcan ama anakart da yer olması lazım. Senin için araştırdım ve buldum.
theaizensama Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #16 arandur dedi: Anakarta takcan ama anakart da yer olması lazım. Senin için araştırdım ve buldum. Eki Görüntüle 1695682 Genişletmek için tıkla... kanka bende yokki öyle biyer resimde led yazıyır bende sys fan yazıyor bunun ssd delikleride kapalı anlamadım bunaldım iyice ya
arandur dedi: Anakarta takcan ama anakart da yer olması lazım. Senin için araştırdım ve buldum. Eki Görüntüle 1695682 Genişletmek için tıkla... kanka bende yokki öyle biyer resimde led yazıyır bende sys fan yazıyor bunun ssd delikleride kapalı anlamadım bunaldım iyice ya
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #17 theaizensama dedi: kanka bende yokki öyle biyer resimde led yazıyır bende sys fan yazıyor bunun ssd delikleride kapalı anlamadım bunaldım iyice ya Genişletmek için tıkla... B550M DS3H diye arattım bu çıktı. Bana net fotolarını atman lazım anakartın o zaman.
theaizensama dedi: kanka bende yokki öyle biyer resimde led yazıyır bende sys fan yazıyor bunun ssd delikleride kapalı anlamadım bunaldım iyice ya Genişletmek için tıkla... B550M DS3H diye arattım bu çıktı. Bana net fotolarını atman lazım anakartın o zaman.
theaizensama Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #18 arandur dedi: B550M DS3H diye arattım bu çıktı. Bana net fotolarını atman lazım anakartın o zaman. Genişletmek için tıkla... fotoğrafta 3 pin bunlar 4 pin galiba ve ssd vida girişide yok kapalı Dosya Ekleri image.jpg 170,3 KB · Görüntüleme: 28
arandur dedi: B550M DS3H diye arattım bu çıktı. Bana net fotolarını atman lazım anakartın o zaman. Genişletmek için tıkla... fotoğrafta 3 pin bunlar 4 pin galiba ve ssd vida girişide yok kapalı
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #19 Sizin kartta bunları takabileceğiniz bir yer yok.