Termal macun tavsiyesi

QnzL

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kaliteli bildiğiniz güvenilir termal macun marka modellerini önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca.
Maxtor ctg8D sizce nasıl? 45 TL'ye Amazon'da buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kaliteli bildiğiniz güvenilir termal macun marka modellerini önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca.
Maxtor ctg8D sizce nasıl? 45 TL'ye Amazon'da buldum.
Hocam aslında bütçe söyleseniz ona göre daha verimli bir şekilde öneri yapabiliriz.

Merhaba aslında bu konu hakkında bir ton konu vardı ve bu konular günceldi lakin size cevap vermek adına Maxtor firması cok iyi bir firma Thermal padleri de çok iyidi lakin TR'de bir pazarı oldugunu düşünmüyorum , o ürün eğer satıcı olarak Amazon.de / amazon.com.tr ise 10 tane alın lakin farklı bir satıcı ise ürün orjinal olmayabilir. Öneri olarak ise eğer işlemciniz icin arıyorsanız thermal macunu Arctic mx-4 yeterli olacaktır eğer siz ekran kartınız için arıyorsanız Arctic mx-5 kullanmanızı tavsiye ederim. rtx 3080 ti - rtx 3060 ve 5900x 5600x gibi işlemcilerde denemiş biri olarak söylüyorum. boş bir yorum değil anlayacagınız.

İlgilenen herkese çok teşekkürler MX4 alacağım hem işlemci hem de ekran kartına uygulayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı