Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 8 Eylül 2023 #21 403377 dedi: Kryonaut. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Dediğiniz modeli alıcam.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 8 Eylül 2023 #22 Alp Ayan dedi: Çok teşekkür ederim. Dediğiniz modeli alacağım. Genişletmek için tıkla... Alın pişman etmez, fakat iyi sürün ki tam etkisini göstersin. İnternette videolar mevcut.
Alp Ayan dedi: Çok teşekkür ederim. Dediğiniz modeli alacağım. Genişletmek için tıkla... Alın pişman etmez, fakat iyi sürün ki tam etkisini göstersin. İnternette videolar mevcut.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 8 Eylül 2023 #23 403377 dedi: Alın pişman etmez, fakat iyi sürün ki tam etkisini göstersin. İnternette videolar mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok sağolun.
403377 dedi: Alın pişman etmez, fakat iyi sürün ki tam etkisini göstersin. İnternette videolar mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok sağolun.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Eylül 2023 #24 403377 dedi: Alın pişman etmez, fakat iyi sürün ki tam etkisini göstersin. İnternette videolar mevcut. Genişletmek için tıkla... X şeklinde sürüyorlar genelde bu iyi mi? Ben genelde ortaya sıkıyorum nohut kadar soğutucuyu takıyorum üstüne.
403377 dedi: Alın pişman etmez, fakat iyi sürün ki tam etkisini göstersin. İnternette videolar mevcut. Genişletmek için tıkla... X şeklinde sürüyorlar genelde bu iyi mi? Ben genelde ortaya sıkıyorum nohut kadar soğutucuyu takıyorum üstüne.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 8 Eylül 2023 #25 Alp Ayan dedi: Tamamdır, çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi günlerde kullanın 231981 dedi: X şeklinde sürüyorlar genelde bu iyi mi? Ben genelde ortaya sıkıyorum nohut kadar soğutucuyu takıyorum üstüne. Genişletmek için tıkla... Ben X şeklinde sürüyorum etkili oluyor. Ortaya sıkmadada pek bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Alp Ayan dedi: Tamamdır, çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi günlerde kullanın 231981 dedi: X şeklinde sürüyorlar genelde bu iyi mi? Ben genelde ortaya sıkıyorum nohut kadar soğutucuyu takıyorum üstüne. Genişletmek için tıkla... Ben X şeklinde sürüyorum etkili oluyor. Ortaya sıkmadada pek bir şey olmaz diye düşünüyorum.
RoaringLion Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Boşluk Daha fazla Sistem Özellikleri • Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı • Intel Core i7 13700K İşlemci • GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek • Asus Prime Z790-A Anakart • Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2 • Samsung HD103SI HDD • Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa • MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı • Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu • Asus VP249QGR • SS Apex 7 • SS Rival 600 • Logitech Z200 Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522506711 8 Eylül 2023 #26 316874 dedi: MX-4'ün uzun gittiği yok bu arada 6 ay önce ekran kartına sürmüştüm geçen hafta bir açtım çöl gibi olmuş macun. Thermal glizzy. Genişletmek için tıkla... Şu konuda MX-6 ve Kryonaut'un uzun vadede sıkıntılı olduğunu yazmışlardı ondan dedim. Termal macun önerisi Merhaba. Thermal Grizzly termal macun almak istiyorum. Fakat Kryonaut mu hydronaut mu önerirsiniz? Teşekkürler. www.technopat.net
316874 dedi: MX-4'ün uzun gittiği yok bu arada 6 ay önce ekran kartına sürmüştüm geçen hafta bir açtım çöl gibi olmuş macun. Thermal glizzy. Genişletmek için tıkla... Şu konuda MX-6 ve Kryonaut'un uzun vadede sıkıntılı olduğunu yazmışlardı ondan dedim. Termal macun önerisi Merhaba. Thermal Grizzly termal macun almak istiyorum. Fakat Kryonaut mu hydronaut mu önerirsiniz? Teşekkürler. www.technopat.net
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 8 Eylül 2023 #27 RoaringLion dedi: Şu konuda MX-6 ve Kryonaut'un uzun vadede sıkıntılı olduğunu yazmışlardı ondan dedim. Termal macun önerisi Merhaba. Thermal Grizzly termal macun almak istiyorum. Fakat Kryonaut mu hydronaut mu önerirsiniz? Teşekkürler. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sürülme şeklinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kryonaut'u üzün süredir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaratmadı.
RoaringLion dedi: Şu konuda MX-6 ve Kryonaut'un uzun vadede sıkıntılı olduğunu yazmışlardı ondan dedim. Termal macun önerisi Merhaba. Thermal Grizzly termal macun almak istiyorum. Fakat Kryonaut mu hydronaut mu önerirsiniz? Teşekkürler. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sürülme şeklinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kryonaut'u üzün süredir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaratmadı.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 8 Eylül 2023 #28 403377 dedi: Sürülme şeklinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kryonaut'u üzün süredir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Ben macunu ortasına sıkıp tüm işlemcinin üzerine yayıyorum, bu iyi bir uygulama yöntemi mi?
403377 dedi: Sürülme şeklinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kryonaut'u üzün süredir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Ben macunu ortasına sıkıp tüm işlemcinin üzerine yayıyorum, bu iyi bir uygulama yöntemi mi?
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 8 Eylül 2023 #29 Alp Ayan dedi: Ben macunu ortasına sıkıp tüm işlemcinin üzerine yayıyorum, bu iyi bir uygulama yöntemi mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip yaparsanız iyi olur.
Alp Ayan dedi: Ben macunu ortasına sıkıp tüm işlemcinin üzerine yayıyorum, bu iyi bir uygulama yöntemi mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip yaparsanız iyi olur.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 8 Eylül 2023 #30 403377 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip yaparsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
403377 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip yaparsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.