Hayırlı günler arkadaşlar. Bugün anakartımı değiştirdim. Değiştirdikten sonra termal macunu yenilemek zorunda kaldım haliyle. Daha önce Arctic MX-2 kullaniyordum, performansından memnundum. Elimde en son memnun kalmadığım CM Mastergel Pro macun vardı mecburiyetten onu kullandım. Sistemi OC'lu olarak kullanıyorum. Sizden ricam kullandığınız daha performanslı marka model termal macun varsa bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
Amazondan Mastergel maker aldım. 16,59 dolar tutuyor. Ürünü 20 Martta sipariş verdim.23 martta İstanbul gümrüğüne girdi. Gümrükte 2gün bekletildi. 26sında Aramex ile dağıtıma çıkarıldı. Zaman probleminden çekiniyorsanız çekinmeden Amazon.com’dan alabilirsiniz. Gümrükte kontrol edilmeden geçseydi 3 gün gibi rekor bir sürede teslimat yapılacaktı. Fakat artık küçük-büyük boy paket farketmeksizin gümrükte açıyorlarmış paketleri. Eskiden verdiğim siparişlerimin %90’ı gümrükten kontrolsüz geçiş yapıyordu. Bu sefer paketimin yan tarafından açıldığını farkettim. Zaten 3gün bekletilmesinin sebebi her ürünü kontrole aldıklarından dolayıdır.