Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 15 Şubat 2023 #1 Termal macun uygularken nokta şeklinde koyup bırakılmalı mı, yoksa spatula ile termal macun işlemci üzerinde yayılmalı mı?
Termal macun uygularken nokta şeklinde koyup bırakılmalı mı, yoksa spatula ile termal macun işlemci üzerinde yayılmalı mı?
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 X şeklinde sürüp soğutucuyu üzerine yerleştirin dağıtmakla çok uğraşmanıza gerek yok zaten soğutucu baskı yaparak onu güzel şekilde yayacaktır.
X şeklinde sürüp soğutucuyu üzerine yerleştirin dağıtmakla çok uğraşmanıza gerek yok zaten soğutucu baskı yaparak onu güzel şekilde yayacaktır.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 15 Şubat 2023 #3 X şeklinde veya nokta bırakıp sürmeniz yeterli şova gerek yok.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #4 Ufak bir nokta bırakman yeter.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fikir edinmen açısından.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fikir edinmen açısından.
Frescosangre Kilopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 789 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 15 Şubat 2023 #7 Mod kategoriyi değiştirmiş, dizüstü bilgisayarında uygulayacağım macunu. Bu halde dediğiniz gibi nokta olarak sürüp soğutucuyu koyacağım.
Mod kategoriyi değiştirmiş, dizüstü bilgisayarında uygulayacağım macunu. Bu halde dediğiniz gibi nokta olarak sürüp soğutucuyu koyacağım.
5 541027 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 933 Makaleler 2 Çözümler 7 15 Şubat 2023 #8 İnce bir X çekiyorum. X'in tam ortasına bir nokta koyuyorum. Connor The Android dedi: Mod kategoriyi değiştirmiş, dizüstü bilgisayarında uygulayacağım macunu. Bu halde dediğiniz gibi nokta olarak sürüp soğutucuyu koyacağım. Genişletmek için tıkla... Dizüstüyse tek nokta koy, çok küçük olmasın.
İnce bir X çekiyorum. X'in tam ortasına bir nokta koyuyorum. Connor The Android dedi: Mod kategoriyi değiştirmiş, dizüstü bilgisayarında uygulayacağım macunu. Bu halde dediğiniz gibi nokta olarak sürüp soğutucuyu koyacağım. Genişletmek için tıkla... Dizüstüyse tek nokta koy, çok küçük olmasın.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #9 Ben işlemcinin kenarına cizgi şekiline sürüyorum sonra kredi kartını alıp üzerinde hiç kuru yer kalmayacak şekilde yayıyorum en etkili macun sürme şekli budur bence hiç yoktan gözle görüyorsun nereye yayıldığını garanti iş oluyor.
Ben işlemcinin kenarına cizgi şekiline sürüyorum sonra kredi kartını alıp üzerinde hiç kuru yer kalmayacak şekilde yayıyorum en etkili macun sürme şekli budur bence hiç yoktan gözle görüyorsun nereye yayıldığını garanti iş oluyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.498 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #10 lAlpsl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fikir edinmen açısından. Genişletmek için tıkla... Ben de 10. saniyedeki gibi yapıyorum.
lAlpsl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fikir edinmen açısından. Genişletmek için tıkla... Ben de 10. saniyedeki gibi yapıyorum.