Termal macun uzun süre kullanılmazsa kurur mu?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Termal macun alacağım ancak işlemciye hemen süremeyeceğim. Birkaç gün bekleyecek. Kurur mu? Zarar görür mü? Arctic MX-4 alacağım. Laptop işlemcisi bu arada.

Kolay gelsin.

Termal macun alacağım ancak işlemciye hemen süremeyeceğim. Birkaç gün bekleyecek. Kurur mu? Zarar görür mü? Arctic MX-4 alacağım. Laptop işlemcisi bu arada.

Kutusunda kurumaz ama laptop için MX4 almanızı tavsiye etmem başta çok iyi bir performans veriyor ama kısa bir süre sonra işlevini yitiriyor nedense 2 3 laptopta denedim fakat sonuç hep aynıydı ve ayrıca başka bir forumda da okumuştum laptop için MX4 alınmaz diye.

Uzun süre deyince yıllardan bahsettiğinizi düşündüm hocam. Hiçbir şey olmaz birkaç günden.

Kendi kabında, ambalajında kapalı durursa sorun yok. Ayrıca dışarıda çabuk kuruyan bir şey olsaydı işlemci üzerinde herhalde iki üç günde bir tazelemek zorunda kalırdık.

Ne tavsiye edersiniz peki?

Eskisi bozulduğu için yeni anakart aldım yarın gelecek. Stok soğutucudaki termal macun neredeyse 1 haftadır açıkta bekliyor. Elimde termal macun yok. Macunu yenilemeden kullanmaya devam etsem sorun çıkartır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…