Bütçe?Merhaba.
Birkaç yıl önce eski bilgisayarlarımı yenilemek için önerilen “arctic MX-4” termal macun aldım.
Nereden aldığımı şimdi hatırlamıyorum ama sahte olsa gerek ki kullandıktan sonra yıllardır çalışan bilgisayarlar ısınıp kapanmaya başladı.
Şimdi yeni bilgisayarımın macununu yenilemek istiyorum (4 yıl oldu) ama gine sahte macun ile bir sıkıntı yaşıyacağım diye çekiniyorum.
Termal macun öneriniz nedir? Peki sahte olmaması için önereciğiniz site nedir?
Merhaba.
Birkaç yıl önce eski bilgisayarlarımı yenilemek için önerilen “arctic MX-4” termal macun aldım.
Nereden aldığımı şimdi hatırlamıyorum ama sahte olsa gerek ki kullandıktan sonra yıllardır çalışan bilgisayarlar ısınıp kapanmaya başladı.
Şimdi yeni bilgisayarımın macununu yenilemek istiyorum (4 yıl oldu) ama gine sahte macun ile bir sıkıntı yaşıyacağım diye çekiniyorum.
Bütçe?
Thermal Grizzly 1gr Hydronaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-H-001-RS) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Hydronaut Termal Macun Hydronaut mükemmel termal iletkenliği sayesinde hız aşırtma uygulamalarında kullanılabilir. Bunun yanında Hydronaut aslında büyük ölçekli soğutma çözümlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mükemmel...www.teknobiyotik.com
Thermal Grizzly 1gr Kryonaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-K-001-RS) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Kryonaut Termal Macun Kryonaut termal macun baştan sona ekstrem hız aşırtma topluluğunun yüksek performans beklentilerini karşılama hedefi ile tasarlandı. Kryonaut aynı zamanda kritik öneme sahip endüstriyel soğutma uygulamaları için...www.teknobiyotik.com
Laptop ise hydronaut masaüstü ise Kryonaut öneririm.
Attığım 2 macun.Tam bir fiyat vermek istemiyorum ama 300 TL’yi geçmezse iyi olur.
Attığım 2 macun.
Attıklarım daha iyi arctic de iyidir fakat attığım termal macunlar Türkiyede bu fiyata bulunabilecek en iyisi.Arctic gine önerir misiniz? Herkes onu önermiş o yüzden büyük ihtimal ilk yorumdaki macunu alıp geçeceğim. Ya da sizin attıklarınız daha iyi mi dersiniz?
Değiştirdikten sonra gine bir 4 sene daha değiştirmekle uğraşmam o yüzden soruyorum.
Konuyu yanlış anlamadıysak,Merhaba.
Konuyu yanlış anlamadıysak,
4 yıl önce bir termal macun alıyorsunuz, ve şimdi bunun sorunlu sahte olabileceğini düşünüyorsunuz artık görevini yapmıyor macun diyorsunuz.
Eğer doğru anladıysak,
Bu çok normal macunlar ömürlük değildir. Bazı kullancılar aylık bazıları 3/5 ayda bir en kötü senaryo yılda bir termal macun yenilenip temizlik bakımı yapılmalıdır.
Orijinal ürün tedarikçilerinden biri de;