Termal macun ve sıvı metal arasındaki fark

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir termal macun sipariş verdim. Çok methettiler ve macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr ve forumlarda okuduğuma göre sıvı metal muhabbetleri de açılmış. Bu macun da sıvı metal mi ve sıvı metalse ne gibi riskleri olabilir sürmemde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adı üstünde termal macun.

Merhaba yeni bir termal macun sipariş verdim. Çok methettiler ve macun Thermal Grizzly Kryonaut 1gr ve forumlarda okuduğuma göre sıvı metal muhabbetleri de açılmış. Bu macun da sıvı metal mi ve sıvı metalse ne gibi riskleri olabilir sürmemde?

2'si farklı şeyler sıvı metali güvenli kullanmak için bir bant türü vardı onunla bir kare oluşturup o karenin ortasına sıvı metali koyup kapatmanız gerekiyor aksi taktirde taşıp sisteme zarar verebilir çünkü termal macun gibi yalıtkan değil iletkendir. Termal macun daha çok diş macunu kıvamında olur.

Sıvı metal daha iyi bir iletken macuna göre bu da daha serin çalışmasını sağlıyor sistemin ama sıvı metal uygulaması daha meşakkatli iletkenliği yüksek olduğu için. Düzgün uygulanmadığında sistemine zarar verebilirsin.

Sıvı metal daha iyi bir iletken macuna göre bu da daha serin çalışmasını sağlıyor sistemin ama sıvı metal uygulaması daha meşakkatli iletkenliği yüksek olduğu için. Düzgün uygulanmadığında sistemine zarar verebilirsin.

Hepinize teşekkür ederim aldığım termal macun demek ki rahatladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı