Termal macun vs termal pad

AHMETAKINCI

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen gün Cooler Master hkt 02 termal macun kullandım işlemcide biraz soğuma hissettim ama ekran kartı daha beter oldu 4 defa denedim ama olmadı. Ben de bir de termal pad iletim değeri 1.3 ekran kartına onu kullansam faydası olur mu? Laptop kullanıyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdareten diyorum ileride MX4 alacağım yoksa oyun oynanmıyor ekran kartı sıcaklığından. Eski termal macun çok dağınıktı ama daha iyiiydi bu hkt 02'den

GPU'ya nasıl uygualadınız? Nokta metodu GPU'da çok efektif değil çünkü direkt zara uyguluyorsunuz. GPU'da etrafa dağıtıp yapsanız daha iyi olur.
Yanlış bir macun tercihi...

Geçen gün Cooler Master hkt 02 termal macun kullandım işlemcide biraz soğuma hissettim ama ekran kartı daha beter oldu 4 defa denedim ama olmadı. Ben de bir de termal pad iletim değeri 1.3 ekran kartına onu kullansam faydası olur mu? Laptop kullanıyorum bu arada.

1.3 çok düşük kullanmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı