İnsanlar size yardım etmeye çalışıyor bu kadar agresif olmanıza gerek yok. Herkes her konuyu baştan aşağı okuyacak diye bir şey yok. Siz bildiğinizi yapın her tarafa basın macunu takın soğutucuyu gümbür gümbür kullanın.
Herkes size neden bunu bu şekilde yaptınız dese, hepsine teker teker anlatsanız, ardından yeni gelen insanlarda önceki mesajları okumadan size aynı şeyi sorsa ne yapardınız?
Herkes size neden bunu bu şekilde yaptınız dese, hepsine teker teker anlatsanız, ardından yeni gelen insanlarda önceki mesajları okumadan size aynı şeyi sorsa ne yapardınız?
Hepsine tek tek yazmak yerine hepsini etiketleyip sakince olayı izah ederim. Tek tek derhal konuyu terk edin cahiller bilmiyorsunuz konuyu 6 sayfa boşuna mı var demem.
Hala anlamamış. O macunların renkleri farklı zaten. O MOSFET'lere benim bir şey sürmediğim gayet açık.
Hala anlamakta güçlük çekiyorsanız diğer Monster 25.1 konularına bakabilirsiniz. Oralar zaten macunlu. Bunu son yazışım. Lütfen bilgi kirliliği yapmayı bırakın acilen.
İnsanlar size yardım etmeye çalışıyor bu kadar agresif olmanıza gerek yok. Herkes her konuyu baştan aşağı okuyacak diye bir şey yok. Siz bildiğinizi yapın her tarafa basın macunu takın soğutucuyu gümbür gümbür kullanın.
Sayın hocam, boş verin 6 sayfayı sadece ilk sayfanın birkaç mesajını okursanız zaten herkesin ama herkesin inatla aynı şeyin üzerinde durduğunu göreceksiniz. Evet biliyoruz, her yere termal macun uygulanması biraz absürt duruyor ama bunu herkes söylemiş zaten. Neredeyse çözülmüş, olmuş bitmiş bir konuya aynı şeyleri niye yazıyorsunuz?
Ayrıca ilk mesajı da resmi de dikkatli incelememişsiniz. Macun renkleri de farklı.
Hepsine tek tek yazmak yerine hepsini etiketleyip sakince olayı izah ederim. Tek tek derhal konuyu terk edin cahiller bilmiyorsunuz konuyu 6 sayfa boşuna mı var demem.
Hocam kimse size cahil demiyor, konuyu terk edin ifadesi tabi göreceli olarak hoş olmayan bir ifade ancak aynı şeyi yazıyorsunuz, resmi ve ilk mesajı dikkatli incelemeden yorum yapıyorsunuz, diyelim sayfaları okumadınız niye resmi dikkatli incelemediniz? Bunu söylüyor.
İlk mesaja o zaman yazabilirsiniz MOSFET'lere ben bir şey sürmedim fabrika çıkışlı ya da benim aldığım şekli böyleydi diye. Üslubunuzu düzeltin büyük harflerle yazmak bağırmak demektir.
İlk mesaja o zaman yazabilirsiniz MOSFET'lere ben bir şey sürmedim fabrika çıkışlı ya da benim aldığım şekli böyleydi diye. Üslubunuzu düzeltin büyük harflerle yazmak bağırmak demektir.
Öyle bir şey yazmıyorum. Gelen herkes 6 sayfayı okuyacak. Okumazsa sizin gibi acınası bir hale düşecekler. Pikseller aracılığıyla size nasıl bağırmamı bekliyorsunuz? Dikkat çeksin diye büyük yazdım anlamıyordunuz yada görmezden geliyordunuz çünkü.
Bir konuda ortaya bir fikir atıyorsanız yada görüş bildiriyorsanız önceki mesajlara bakmanız gerekir. Zaten konuyu orada anlatıyor. Her yeni gelene baştan baştan olayı anlatması konu sahibinin görevi değil.
Hocam öncelikle arkadaşları boş verin siz. Termal macunu en son cuma günü sürdünüz yanlış değilsem. Cuma gününden bu yana epey bir zaman geçmiş. PC kullanımıza herhangi bir etki etmemiş. Ama siz ne olur ne olmaz diye 1 hafta kadar bekleyin ondan sonra tekrar uygulamayı denersiniz. Sizi hiç memnun etmez ise garantiye yollayın ürününüzü. Macunun nasıl uygulanacağı konusunda @EgeN7 isimli arkadaş gayet güzel yardımcı olmuş. Onun doğrultusunda tekrar deneyin.