Termal macun yenileme sonrası sistem açılmıyor

Berk_eti

Decapat
Bugün işlemci ve ekran kartıma termal macun sürdüm ardından ikisininde yerine taktım. Ancak PC çalışmasına rağmen ekran gelmedi daha önceki termal macun değiştirmem de aynı şey olmuştu. İşlemcime oksitlenme varmış sanırım temizledim falan düzeldi bu seferde aynı şey oldu temizledim ama açılmadı. Ben de PC'yi daha fazla kurcalamadım ama işlemcinin soketi de eğik pinler gördüm. Ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim düzeltirim diyorsan çok ince uçlu pürüssüz bir bıçak kullanmanı tavsiye ederim. Tabi dikkatli ol sonra kendini kesme

Pinler eğilmiş götürdüm bilgisayarcıya baştan sağdılar çok işleri varmış eğik pini nasıl düzeltebilirim en dikkatli şekilde
Kendim düzeltirim diyorsan çok ince uçlu pürüssüz bir bıçak kullanmanı tavsiye ederim. Tabi dikkatli ol sonra kendini kesme

Ben kırmakdan korkuyorum doğrusu yoksa sorun yok vallahi nazikce düz konuma getireceğim inşallah kırmadan

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…