Ya şimdi ben bu macunu yanlış sürdüm, çok sürdüm. Yenileyeceğim fakat ne yapmam gerek? Eski macunu nasıl sileyim? Şuana kadar alkol bulamadığım için hep kolonyayla mendil ıslatıp sildim. Bunda da mı öyle yapayım? Küçük paket geldi soğutucuyla minik onun hepsini mi sıkayım? Soğutucuyu takmaya çalışırken kasanın içinde her tarafına bulaşıyor macun iyi dağılmıyor. Ne yapmam lazım? Anakartı söküp takmam daha rahat olur sanırım... Ya macun alırsan fark eder derseniz 15 TL'ye kadar alabileceğim en iyi macunu da almaya hazırım.
Şu kadar bir miktar ama poşetin hepsi dolu değil biraz çevresine bulaşmış öyle görünüyor
Nemli bir bezle dahi silebilirsin. Anakartı sökmene bence gerek yok çok uzun iş. İşlemciyi temizledikten sonra macunu dök, elinle işlemcinin üstüne yay, kredi kartı veya ona benzer bir şeyle düzleştir.
Abi düzgün takmak için anakartı sökmem lazım ya. Çünkü Bi klipsi takabiliyorum öbürküsüne ulaşmak çok zor yani... Garip yerlerimden terler akıyor. TG2 alacağım ama önce paketten çıkanı deniyeyim fark olmazsa artık. saolun cevaplar için. Anakartı sökücem, bastırarak soğtucuyla yayıcam. Biraz kuruduktan sonra da takarım.
Abi düzgün takmak için anakartı sökmem lazım ya. Çünkü Bi klipsi takabiliyorum öbürküsüne ulaşmak çok zor yani... Garip yerlerimden terler akıyor. TG2 alacağım ama önce paketten çıkanı deniyeyim fark olmazsa artık. saolun cevaplar için. Anakartı sökücem, bastırarak soğtucuyla yayıcam. Biraz kuruduktan sonra da takarım.
Kaliteli macun fark yaratır elbette. Benim Contac 30 ile gelen macun küçük bir şırınga içerisindeydi. Kaliteli olsa gerek.
1 leblebi büyüklüğünde tam ortasına macun dök ve soğutucuyu iyice bastır. Fazla dökersen ne kadar bastırırsan bastır aradaki mesafe kalın olacağı için yararını görmezsin.
Unutma ki amaç termal macun ile soğutucu arasını doldurmak değil, işlemci ile soğutucu arasında oluşacak çok küçük boşlukları doldurmak.
Bak leblebi işte ya. Babam gaza getirdi arkadan bağırdı bol bol sür dedi bende fındık kadar sürdüm. Offf... Bu arada kutudan geleni kullanmadım. Bakkaldan aldığım 8 TL'lik Artes marka dandik bir macun kullandım.
"Bana 2 kilo macun ver Harun abiii" diyerek alırsan böyle olur Babanda boşa gitmesin, arkandan ağlar diye, sana vermiş gazı, vermiş gazı. Sende vermişin macunu, vermişin macunu.
Olay kısaca bu
Ona çok yakın bir fiyata çok daha kaliteli macunlar mevcut, sende çok iyi biliyorsun ki. Uzağa mı gitmek istemedin yoksa
"Bana 2 kilo macun ver Harun abiii" diyerek alırsan böyle olur Babanda boşa gitmesin, arkandan ağlar diye, sana vermiş gazı, vermiş gazı. Sende vermişin macunu, vermişin macunu.
Olay kısaca bu
Ona çok yakın bir fiyata çok daha kaliteli macunlar mevcut, sende çok iyi biliyorsun ki. Uzağa mı gitmek istemedin yoksa