Anakartı değiştirdiğim için işlemci ile fanı da aktarmam gerek en son 1 ay önce termal macun değiştirmiştim. Termal macun yenilemeden taksam sıkıntı çıkar mı?
Anakartı değiştirdiğim için işlemci ile fanı da aktarmam gerek en son 1 ay önce termal macun değiştirmiştim. Termal macun yenilemeden taksam sıkıntı çıkar mı?
Hocam yeni anakarta işlemciyi fanı sökmeden nasıl aktaracağız çok merak ettim.
Kullanmakta olduğum kule tipi soğutucu o kadar baskı uyguluyor ki toptancım bana termal macun sürmene gerek yok bakır borular işlemcinin içine girecek gibi oluyor demişti. Şaka sandım değilmiş takarken ter döktüm işlemci ile arasında boşluk olacağını sanmıyorum ki sürdüğüm macunun %98'i dışarı akmıştır.
Termal macun kurumadigi surece çıkarıp taksaniz bir sorun olmaz. Sonucta hem termal macun eksilmiyor hem de fani geri takinca islemciye ve fana termal macun tekrardan temas ediyor. Kisacasi sorun olmaz.
Termal macun kurumadigi surece çıkarıp taksaniz bir sorun olmaz. Sonucta hem termal macun eksilmiyor hem de fani geri takinca islemciye ve fana termal macun tekrardan temas ediyor. Kisacasi sorun olmaz.
Herkese Teşekkürler. Yenileme yapmadan taktım sonuçlar değişmedi (1-2 derece oynama arada oluyor) şu anda kullanıyorum boşta 28 derece zaten işlemci düşük.