S SunSetTR Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 15 1 Mart 2019 #1 Belirttim gibi stok fandaki macunu temizleyeyim mi yoksa direkt temizlemeden macunu işlemciye süreyim mi? Bir fark olur mu iki türlü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2019
Belirttim gibi stok fandaki macunu temizleyeyim mi yoksa direkt temizlemeden macunu işlemciye süreyim mi? Bir fark olur mu iki türlü?
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 1 Mart 2019 #2 Temizlenmelidir, evet fark olur. Test ederek deneyebilirsiniz.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 1 Mart 2019 #3 SunSetTR dedi: Belirttim gibi stok fandaki macunu temizleyeyim mi yoksa direkt temizlemeden macunu işlemciye süreyim mi? Bir fark olur mu iki türlü? Genişletmek için tıkla... Temizlemek yarararınıza olur çok katılaşmış ise CPU ya da soğutucuyu çizmemeye çalışın.
SunSetTR dedi: Belirttim gibi stok fandaki macunu temizleyeyim mi yoksa direkt temizlemeden macunu işlemciye süreyim mi? Bir fark olur mu iki türlü? Genişletmek için tıkla... Temizlemek yarararınıza olur çok katılaşmış ise CPU ya da soğutucuyu çizmemeye çalışın.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 1 Mart 2019 #4 Macunu peçete ve alkol veya kolonya ile güzelce temizlemeniz gerekmekte. Aksi hale sorun yaratıyor. İşlemciye bir zararı yok, korkmanıza gerek yok.
Macunu peçete ve alkol veya kolonya ile güzelce temizlemeniz gerekmekte. Aksi hale sorun yaratıyor. İşlemciye bir zararı yok, korkmanıza gerek yok.
W WhiteWalker23 Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 307 1 Mart 2019 #5 Mümkünse eski macuna dair kalıntılar dahi kalmasın. İşlemi yaparken titiz davranın.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 1 Mart 2019 #6 Temizlemezsen yeni macunun bir faydasını göremezsin.