Anonim FTP Hectopat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Geleceğin Mühendis Adayı 11 Nisan 2015 #11 Eğer olur ki Diş macunu işi olursa Termal Macun sanayisi iflas durumuna gelir. Demedi demeyin. Birde hepsini karma yapın sürün. Mayonez , Ketçap , Nutella , Bal , Diş Macunu , Zeytin Ezmesi...
Eğer olur ki Diş macunu işi olursa Termal Macun sanayisi iflas durumuna gelir. Demedi demeyin. Birde hepsini karma yapın sürün. Mayonez , Ketçap , Nutella , Bal , Diş Macunu , Zeytin Ezmesi...
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2015 #12 Diş macununu süren var. Bu nane mentollüleri özellikle. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama.
Mustafa Ünal Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #13 Azz dedi: Bir yerde vazelin sürüldügünü okumuştum ama tabi sürecegimiz maddenin elektrigi iletmeyip ısıyı iletmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Eğer olur ki Diş macunu işi olursa Termal Macun sanayisi iflas durumuna gelir. Demedi demeyin. Birde hepsini karma yapın sürün. Mayonez , Ketçap , Nutella , Bal , Diş Macunu , Zeytin Ezmesi... Genişletmek için tıkla... Aydın K dedi: Diş macununu süren var. Bu nane mentollüleri özellikle. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Diş macunu sürüldü arkadaşlar. Dosya Ekleri sıcaklık değeleri2.png 6,9 KB · Görüntüleme: 1.299
Azz dedi: Bir yerde vazelin sürüldügünü okumuştum ama tabi sürecegimiz maddenin elektrigi iletmeyip ısıyı iletmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Eğer olur ki Diş macunu işi olursa Termal Macun sanayisi iflas durumuna gelir. Demedi demeyin. Birde hepsini karma yapın sürün. Mayonez , Ketçap , Nutella , Bal , Diş Macunu , Zeytin Ezmesi... Genişletmek için tıkla... Aydın K dedi: Diş macununu süren var. Bu nane mentollüleri özellikle. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Diş macunu sürüldü arkadaşlar.
Berk Dokuzoguz Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #14 İnşallah işlemcin alev almaz kardeşim.
Mustafa Ünal Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #15 Berk Dokuzoguz dedi: İnşallah işlemcin alev almaz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Şimdi değerler böyle
Berk Dokuzoguz dedi: İnşallah işlemcin alev almaz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Şimdi değerler böyle
M Mehmet77 Hectopat Katılım 31 Ekim 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #16 İşe yararmış gözüküyor, eski Athlon işemcili sistemde diş macununu deneyeceğim.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2015 #17 Dediğim gibi macunun nane mentollü olması lazım en kötü. Bizim ağzımızda işe yaradığına göre sistemde de biraz olsun işe yarayabilir.
Dediğim gibi macunun nane mentollü olması lazım en kötü. Bizim ağzımızda işe yaradığına göre sistemde de biraz olsun işe yarayabilir.
Mustafa Ünal Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #18 Aydın K dedi: Dediğim gibi macunun nane mentollü olması lazım en kötü. Bizim ağzımızda işe yaradığına göre sistemde de biraz olsun işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı işte kanıt benden.
Aydın K dedi: Dediğim gibi macunun nane mentollü olması lazım en kötü. Bizim ağzımızda işe yaradığına göre sistemde de biraz olsun işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı işte kanıt benden.
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #19 Diş macunu termal macundan daha erken kurumaz mı?
Mustafa Ünal Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #20 Klargus dedi: Diş macunu termal macundan daha erken kurumaz mı? Genişletmek için tıkla... Kurursa mayonez sıkarız sıkıntı yok. Bilmiyorum bende zaman gösterir. Bende size aktarırım.
Klargus dedi: Diş macunu termal macundan daha erken kurumaz mı? Genişletmek için tıkla... Kurursa mayonez sıkarız sıkıntı yok. Bilmiyorum bende zaman gösterir. Bende size aktarırım.