Termal macun yeterli mi?

BERK2259

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım bir süredir açtıktan sonra kendiliğinden kapanıyor. Sordum soruşturdum bilgisayar fazla isindigi için kendini kapatıyor diyorlar. E fanların çoğu çalışıyor. Acaba işlemci ile alakalı olabilir mi? Bir termal macun yenilemeli miyim?

IMG_20250408_222011.jpg

Fanı çıkardıysan termal maccunu yenilemek zorundasın. Kalıntıları işlemciden de fandan da temizle ve yenisini öyle sür.

Arkadaşlar bilgisayarım bir süredir açtıktan sonra kendiliğinden kapanıyor. Sordum soruşturdum bilgisayar fazla isindigi için kendini kapatıyor diyorlar. E fanların çoğu çalışıyor. Acaba işlemci ile alakalı olabilir mi? Bir termal macun yenilemeli miyim?

Eki Görüntüle 2465590
Kesinlikle yenile üflemişler.

Eki Görüntüle 2465590

Fanlar doğru mu takılmış egzoz fanları falan tersmi takılmış veya kule tipi veya sıvı soğutmanın fanları yanlış montaj olabilir termal macuna gelirsek fanı eğer söktüysen 0 termal macun sürmelisin.

Macunu yenile kasayı da bir güzel temizle. Anakartın üstü toz bağlamış. Anakart böyle ise fanlar kurum tutmuştur. 😅

Hava yollarını aç, kasa bir rahatlasın.

Aslında daha 3 4 ay önce sağlam bir temizlik yapmıştık zaten yazın yeni sisteme geçmeyi düşünüyorum bu 2 ay uzatmaları oynatsın yeter😅

Fanlar doğru mu takılmış egzoz fanları falan tersmi takılmış veya kule tipi veya sıvı soğutmanın fanları yanlış montaj olabilir termal macuna gelirsek fanı eğer söktüysen 0 termal macun sürmelisin.

Hocam daha 4 ay önce temizledik bir sıkıntı yoktu termal maçından şüpheleniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı