Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bir termal macun buldum Letgo'da ama paketi açılmış mı nasıl anlarım? Letgo linki bu belki resimden de anlaşılır ama yine de nasıl sıfır olduğunu anlarım? https://www.letgo.com/tr-tr/i/termal-macun_d048b1fc-4e02-4c9f-88de-4675968cfaa6 .
Arkadaşlar bir termal macun buldum Letgo'da ama paketi açılmış mı nasıl anlarım? Letgo linki bu belki resimden de anlaşılır ama yine de nasıl sıfır olduğunu anlarım? https://www.letgo.com/tr-tr/i/termal-macun_d048b1fc-4e02-4c9f-88de-4675968cfaa6 .
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 1 Temmuz 2020 #2 45TL'e %100 orjinal MX-4 4gr mevcutken bence boşverin.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #3 Link atabilir misiniz?Elden alabileceğim bir yer varsa.
4 43385 Kilopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 824 Çözümler 10 1 Temmuz 2020 #4 yksismoreimportantforme dedi: Link atabilir misiniz?Elden alabileceğim bir yer varsa. Genişletmek için tıkla... Vatan gibi yerlerden alabilirsiniz illa elden almak istiyorsanız.
yksismoreimportantforme dedi: Link atabilir misiniz?Elden alabileceğim bir yer varsa. Genişletmek için tıkla... Vatan gibi yerlerden alabilirsiniz illa elden almak istiyorsanız.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #5 Vatanda yok.
Lonir Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 111 1 Temmuz 2020 #6 Bu macunların paketlenmesi çok sağlam, açmak için yırtmanız gerekiyor, o yüzden ürün sıfır gibi duruyor.
Bu macunların paketlenmesi çok sağlam, açmak için yırtmanız gerekiyor, o yüzden ürün sıfır gibi duruyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #7 Termal macunu 2. el alanıda ne bileyim.
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Temmuz 2020 #8 yksismoreimportantforme dedi: Vatanda yok. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
yksismoreimportantforme dedi: Vatanda yok. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 1 Temmuz 2020 #9 Metzero dedi: COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... MX-4 4GR Arctic için dedim ama onun linki var mı acaba elinizde.
Metzero dedi: COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... MX-4 4GR Arctic için dedim ama onun linki var mı acaba elinizde.
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Temmuz 2020 #10 yksismoreimportantforme dedi: MX-4 4GR Arctic için dedim ama onun linki var mı acaba elinizde. Genişletmek için tıkla... Konuda attığın linkte bu model gözüküyordu o yüzden bunu attım ama MX-4 4GR vatan veya diğer teknoloji mağazalarında yok evet.
yksismoreimportantforme dedi: MX-4 4GR Arctic için dedim ama onun linki var mı acaba elinizde. Genişletmek için tıkla... Konuda attığın linkte bu model gözüküyordu o yüzden bunu attım ama MX-4 4GR vatan veya diğer teknoloji mağazalarında yok evet.