Hocam başıma geldi RAM çalındı bende bilgisayarcıya götürmeyin.
Zaten ilerde ne yapacaksınız hocam öğrenin bi şekilde o kadar zor birşey değil. Yada tecrübeli birine yaptır sende izle o sırada.
Hocam başıma geldi RAM çalındı bende bilgisayarcıya götürmeyin.
Zaten ileride ne yapacaksınız hocam öğrenin bir şekilde o kadar zor bir şey değil. Ya da tecrübeli birine yaptır sende izle o sırada.
Arkadaş demiş yeteneğim yok diye. Yanlış bir şey yapsa laptop çöp olacak. Sen 70 yaşındaki bilgisayardan zerre anlamayan birine yaptırmaya çalış bakalım ne oluyor.
Arkadaş demiş yeteneğim yok diye. Yanlış bir şey yapsa laptop çöp olacak. Sen 70 yaşındaki bilgisayardan zerre anlamayan birine yaptırmaya çalış bakalım ne oluyor.
Arkadaşa 70 yaşında demedim. Genelde yaşlılar bilgisayardan çok anlamaz. Sadece bir örnekti. Şu ana kadar belki de 3 kere laptop termal macunu değiştirdim. Anlamıyorsanız demenizi anlamadım.
Arkadaşa 70 yaşında demedim. Genelde yaşlılar bilgisayardan çok anlamaz. Sadece bir örnekti. Şu ana kadar belki de 3 kere laptop termal macunu değiştirdim. Anlamıyorsanız demenizi anlamadım.
Her bilgisayarcı RAM'ya da parça çalmıyor. İçini açıp fotoğraf çekerse kanıt olarak gösterilebilir. Tanıdığı dürüst bir bilgisayarcı neden parça çalsın?
Her bilgisayarcı RAM'ya da parça çalmıyor. İçini açıp fotoğraf çekerse kanıt olarak gösterilebilir. Tanıdığı dürüst bir bilgisayarcı neden parça çalsın?
50-70 TL gibi bir ücret isterler. Büyük ihtimal bu arkadaşın donanımla ilgisi yok. Parçaların gücünü biliyordur ama fiziksel olarak dokuncak bilgisi yoktur. Yanlış hareket yapıp bilgisayarı bozsa ne yapacaksın?