Termal macunu nasıl sürmeliyim?

ClydeShelton

Kilopat
Asus N551JW model laptop kullanıyorum cihaz 3 yıldır bende. Geçen sene servise fan temizliği ve termal macun değişimine yolladım garantide olduğu için, termal macunu bu şekilde sürmüşler. Ben de mi böyle sürmeliyim yoksa sadece işlemci ve ekran kartına mı sürmem gerekir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ternal macunu çarpı şeklinde sürerseniz daha iyi yayılır. Termal macunu sadece işlemci ve ekran kartına sürmek yeterlidir.
VRAM'lerin üzerindeki termal macun mu ped mi peki ? Fotoğraf geçen seneye ait ve servis bu şekilde yapmıştı 6 7 ay önce de garantisi bittiği için ben açıp VRAM'lere de termal macun surdum acaba yanlış mı yaptım ped mi kullanmalıydım ?
@Recep Baltaş yardımcı olur musunuz?

Hocam fotoğrafta sizin gördüğünüz nedir peki macun mu ped mi ? Bu fotoğrafta gözükeni servis yapmıştı çünkü ondan sonra ben termal macun surdum ve 6 7 aydır o şekilde kullanıyorum. Eğer ki termal pedse gördüğünüz kaç mm almam gerekir bilmiyorum ne yapacağım ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı